Bratunac: Dodjeljene zahvalnice i novčane nagrade najuspješnijim učenicima

Danas je u skupštinskoj sali Opštine Bratunac upriličen doček za najuspješnije učenike sa teritorije ove opštine. Ukupno 17 učenika iz tri osnovne škole i Srednjoškolskog centra danas je dobilo zahvalnice i novčane nagrade za postignute uspjehe tokom školovanja. U pitanju su učenici generacije i vukovci.

„ Nastavni proces tokom korone je bio onako malo otežan, ali mi smo uspjeli ida se prilagodimo tome Neki su zbog tog vida nastave imali bolji uspjeh, ali meni lično je bilo žao i nepotpuno jer to nije taj utisak kao kad smo svi zajedno. Upisaću gimnaziju u Ljuboviji.“, rekla je Valentina Matić, učenica generacije iz OŠ „Branko Radičević“.

„ Ja bih ovom prilikom željela da se zahvalim svim nastavnicima koji su nas prvenstveno učili da budemo dobri ljudi, Opštini koja je podržala nas zbog uspjeha u školi. Moji planovi jesu da upišem IT u Milićima, jer smatram da je tehnologija budućnost.“, za UPSMedia izjavila je Olja Babić, vukovac OŠ „Vuk Karadzić“.

„ Već tradicionalno svake godine Opština za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola dodjeljuje nagrade na prijedlog rukovodstva škole. Možemo se pohvaliti da svake godine imamo sve veći broj uspješne djece koja su ponos i opštine i svoje porodice. Opština će pokušati da im pomogne tokom školovanja na sve moguće načine.“, izjavio je Nedeljko Mlađenović, načelnik opštine Bratunac.

Piše: M. U.