Bratstvo savladalo Vlasenicu u generalnoj probi

FK Bratstvo 2020/2021

Bratunačko Bratstvo kompletiralo je odličnu seriju kontrolnih utakmica u okviru priprema za proljećni dio sezone Druge lige Republike Srpske ,,Istok“’. Na gostujućem terenu, u generalnoj probi, savladana je Vlasenica sa 2:0. Golove su postigli Andrić u 70. i Maksimović u 88. minutu.

Tim iz Bratunca nastupio je u postavi koja će, vjerovatno, istrčati na teren u prvom kolu nastavka protiv Ilićke u Brčkom: Bogičević, Gvozdenović, Avramović, Andrić, Cibralić, Erkić, Lazić, P. Petrović, NJ. Petrović, Maksimović, Karić. Sa klupe su ušli: Milanović, M. Petrović, DŽanić, uz Lončarevića i Kosanića, koji zbog kartona moraju preskočiti otvaranje proljećnog dijela.

Uprava i stručni štab su izuzetno zadovoljni prikazanim na terenu, istakao je predsjednik Bratstva Željko Lazić. Uz to, sve golove u pripremnom periodu bbratunački fudbaleri su postigli u drugom dijelu drugog poluvremena, što govori o spremnosti fudbalera.

Tokom pripremnog perioda Bratstvo je ranije bilo bolje od Sloge iz Bajine Bašte, Podrinja iz Tršića i Tabanaca, dok su remizirali sa Milićima.

Piše: M.V.