Bojana Lukić gošća emisije Vrijeme je za biznis

24.12.2020 Piše: urednik

U rubrici ,,Vrijeme je za biznis'' našeg radio programa poslije nekog vremena ugostili smo Bojanu Lukić iz edukativnog centra ,,Beskrajna priča''. Tema razgovora bili su izazovi sa kojima se edukativni centar susreo u ovoj godini, aktuelnosti i planovi za narednu godinu.

Bilo je svega cijele ove godine. Startovali smo godinu normalno, onda nam se desilo to što nam se desilo i nažalost nismo mogli da radimo uopšte dva-dva i po mjeseca. Kada su popustile mjere, nastavili smo sa boravkom, ali nismo nastavili normalno, već smo poštovali mjere i pravili manje grupe. Nismo radili ni radionice. Tokom ljeta imali smo kratku pauzu, ali i ,,kretivni raspust'' u sklopu koga smo imali svaki dan novu temu. To je bilo jako zabavno i zanimljivo, a djeca su bila tužna kada se to završilo. Potom je u septembru, odnosno avgustu, počeo naš projekat ,,Iz Bratunca u svijet'' u okviru koga je učestvovalo tridesetoro djece od 6 do 14 godina, koji su pohađali dramske, muzičke i plesne radionice. Taj projekat smo završili snimanjem predstave- prokomentarisala je naša gošća.

Bojana ističe da je u prvom planu zdravlje djece i svih u edukativnom centru, a planovi su ambiciozni za predstojeću godinu.

Prvo ćemo napraviti malu zimsku pauzu i onda nastavljamo sa produženim boravkom i radionicama u prirodi. Imamo mnogo novih ideja, tako da se to sve ,,krčka'' i nadamo se da će biti relizovano u narednoj godini - zaključila je Bojana Lukić.

Piše: M.V.