Srebrenica: Šest političkih partija najavilo zajednički nastup na izborima 2022. godine!

Danas je u Srebrenici  zajednički nastup na izborima 2022. godine najavilo  šest srpskih političkih partija: SNSD, Demos, Ujedinjena Srpska, Socijalistička partija, Narodni demokratski pokret, i Partija udruženih penzionera. Cilj okupljanja je sporazum o djelovanju i riješavanju pitanja u zajedničkom bloku na predstojećim izborima.

Read more

Javna tribina o NATO bombardovanju: Posledice se osjete i danas

U bioskopskoj sali u Bratuncu večeras se održava javna tribina na temu „NATO bombardovanje SRJ i zločini počinjeni tokom agresije u trajanju od 78 dana“. 17. april je dan kada je od NATO bombi stradala i trogodišnja Milica Rakić. Ovom prilikom odata je počast svim nevino nastradalim žrtvama, minutom ćutanja.

Read more

Novi dabl-dabl Gajića nedovoljan Temišvaru protiv Oradee

Teško je pronaći nove epitete koji bi opisali odlična izdanja Nikole Gajića u prvenstvu Rumunije. Juče je upisao novi dabl-dabl. U porazu Temišvara od Oradee – 67:77,  košarkšaš iz Bratunca je ubacio 19 poena i uhvatio 11 skokova, uz šut za 3 poena 5/9 (indeks 23 najviši na utakmici). Gajić je trenutno na četrnaestom mjestu po prosječnom indeksu korisnosti u cijeloj ligi. Jučerašnji protivnik tima iz Banata je osvojio tri titule u periodu od 2016. do 2019. godine i radi se o jednoj od najboljih ekipa lige.

Read more

Zatečeni na mjestu izvršenja krivičnog djela

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, postupajući po prijavi oštećenog da dva nepoznata lica pokušavaju iz marketa u mjestu Oraovac, grad Zvornik, otuđiti određene proizvode, izašli su na lice mjesta i tom prilikom zatekli lica inicijala D.L. i M.L. oba iz Brčkog, koja su pravovremenom reakcijom spriječena u daljem činjenju nedozvoljenih radnji.

Read more