Situacija po pitanju korona virusa (COVID-19) na području opštine Srebrenica sa stanjem na dan 18.01.2021.godine

Situacija po pitanju korona virusa (COVID-19) na području opštine Srebrenica sa stanjem na dan 18.01.2021.godine je sljedeća:

1. Broj preminulih lica:3,

2. Broj zaraženih lica:5,

· 1 lice sa područja opštine Srebrenica koje je zaraženo korona virusom ima prijavljeno prebivalište na području opštine Srebrenica, boravi na području opštine Srebrenica i nalazi se u izolaciji-kućni karantin.

Read more

Važna pobjeda Bratunca u Mrkonjić Gradu!

Košarkaši KK Bratunac TRB zabilježili su drugi vezani i izuzetno važan trijumf. U gostima su bili bolji od Mladosti iz Mrkonjić Grada, rezultatom 87:83. Ovo je peta pobjeda za bratunačku ekipu u ovoj sezoni, uz poraz više. Nakon ovog meča ekipa iz Bratunca je na boljem skoru i od Mladosti, jer je u prvom meču poražena sa samo poenom razlike.

Read more

Zatečen i lišen slobode na mjestu izvršenja krivičnog djela

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, postupajući po prijavi oštećenog da se nepoznato lice nalazi u trgovinskoj radnji u mjestu Donja Pilica, grad Zvornik, izašli su na lice mjesta i tom prilikom zatekli i lišili slobode lice inicijala M.S. iz Bijeljine, koje je pravovremenom reakcijom spriječeno u daljem činjenju nedozvoljenih radnji.

Read more