AKTIV ŽENA DNS BRATUNAC NAJMLAĐIMA POKLONIO IGRALIŠTE

Demokratski narodni savez vrijedno radi za svakog stanovnika svoje opštine. Aktiv žena DNS-a Bratunac na čijem čelu je dr. Ljiljana Ivančić, odlučio je da u nizu projekata koje radi, radi i za najmlađe. Želimo da naši najmlađi sugrađani u svom gradu imaju mjesto za igru i druženje. Pored toga što želimo da im uljepšamo djetinjstvo znamo da je veoma bitno da djeca od najranijeg uzrasta shvate značaj fizičke aktivnosti. Stoga smo se odlučili da renoviramo igralište kod spomenika gdje veliki broj djece provodi vrijeme, ali do sada nisu imali uslove da to vrijeme provode na kvalitetan način. Od sada će im biti omogućene mnogobrojne aktivnosti. U realizaciji ovog projekta učestvovale su sve članice aktiva žena DNS-a Bratunac jer su prepoznale potrebu Bratunca za ovako uređenim prostorom. Uloženo je mnogo sati truda i rada, ali dječiji osmijeh će biti najbolja zahvalnost koju možemo da dobijemo.
Punu podršku realizaciji ove ideje dobili smo od predsjednika stranke Nenada Nešića i i Darka Banjca generalnog sekretara Demokratskog narodnog saveza, koji su obezbjedili novčana sredstva za realizaciju ovog projekta.
Finalni radovi se završavaju sutra 10. novembra 2020.godine (utorak) u 11:30 časova, kada će članovi DNS-a Bratunac otvoriti dječije igralište kod spomenika.