Dva boda koja vrijede četiri: Bratunac TRB dočekuje Promo

KK Bratunac TRB 2020-2021

Nakon pauze duže od mjesec dana košarkaši Bratunca odigraće meč u Ligi BiH. U goste dolazi Promo iz Donjeg Vakufa, u okviru 14. kola, odnosno 1. runde drugog dijela prvenstva. U dosadašnjem dijelu takmičenja Bratunac TRB je ostvario učinak 3/6, a Promo je na skoru 5/7.

Prvi susret dva tima u ovoj sezoni dobio je Promo, rezultatom 72:60. Dvije ekipe su poprilično različite po filozofiji igre. Bratunac TRB igra na veći broj poena (prosjek oko 76 postignutih i primljenih poena), dok je Promo prilično ,,tvrda“ ekipa, koja prosječno ubacuje svega 62 poena, ali ni ne prima mnogo više.

Bratunački tim bi konačno mogao imati kompletan sastav, Pilčević se oporavio od povrede mišića, a priključio se i Pavlović, koji je kompletirao roster. Kako nam je rekao trener Ognjen Radić pod znakom pitanja je jedino Petrović zbog blaže povrede.

Što se tiče gostiju, ekipu je napustio nekadašnji igrač Bratunca Željko Klještan (otišao u Bosnu), dok su glavne snage Amerikanac Si Džej Vilson i kapiten Mustafica.

Ovaj meč možemo nazvati prvim finalnim susretom ove sezone, jer svaka pobjeda će biti nevjerovatno važna u situciji kada je situacija na tabeli veoma izjednačena.

Početak duela zakazan je za 18 časova, a moći ćete da ga pogledate putem strima na Jutjub kanalu KS BiH, uz realizaciju UPSMedia tima.

Piše: M.V.