Srebrenica: Šest političkih partija najavilo zajednički nastup na izborima 2022. godine!

Danas je u Srebrenici  zajednički nastup na izborima 2022. godine najavilo  šest srpskih političkih partija: SNSD, Demos, Ujedinjena Srpska, Socijalistička partija, Narodni demokratski pokret, i Partija udruženih penzionera. Cilj okupljanja je sporazum o djelovanju i riješavanju pitanja u zajedničkom bloku na predstojećim izborima.

Read more

Gajić opet odličan u dvije važne pobjede Temišvara!

Odlična forma Nikole Gajića nastavljena je i ovog vikenda. U dvije pobjede Temišvara, košarkaš iz Bratunca je ponovo imao veoma važnu ulogu. Danas je savladan Fokšani sa 93:68, a Gajić je postigao 19 poena i uhvatio 5 skokova (indeks 21). Sjajno je šutirao za 3 poena (5/7). U jučerašnjoj pobjedi nad ,,fenjerašem“ Mijerkurejom Čuk (93:76) bivši student Stiven F. Ostina je ubacio 14 poena, uhvatio 7 lopti i po 2 puta asistirao i ,,ukrao“ loptu protivnicima, za indeks korisnosti 18. Sa ove dvije pobjede Temišvar je učvrstio poziciju koja vodi u doigravanje.

Read more

Guber i Polet odmjerili snage

U Drugoj ligi Republike Srpske, regionalnim i područnim rangovima još uvijek je obustavljeno takmičenje zbog epidemiološke situacije, ali postoje izgledi da narednog vikenda lige budu nastavljene. Da bi koliko-toliko spremni dočekali nastavak sezone Guber i Polet su odigrali prijateljski meč. Bolji je bio tim iz Srebrenice i slavio sa 5:2. Kako su nas obavijestili iz kravičkog kluba poveli su sa 1:0 golom Milutinovića, a strijelac drugog gola bio je Marinković. Kod Gubera su se u strijelce upisali Jašarević, Ilić, Smajlović…

Read more

Bratstvo savladalo Birač u prijateljskom duelu!

U Drugoj ligi Republike Srpske i nižim rangovima još uvijek je obustavljeno takmičenje zbog epidemiološke situacije, ali postoje izgledi da narednog vikenda lige budu nastavljene. U želji da spremni dočekaju eventualni ,,restart“ prvenstva, fudbaleri Bratstva odigrali su pripremnu utakmicu sa područnim ligašem, Biračem iz Dervente. Tim iz Bratunca je bio bolji i trijumfovao 5:2. Het-trik je upisao Predrag Petrović, a golove su dali još Maksimović i Erkić. Oba gola Birača djelo su Majstorovića.

Read more

Javna tribina o NATO bombardovanju: Posledice se osjete i danas

U bioskopskoj sali u Bratuncu večeras se održava javna tribina na temu „NATO bombardovanje SRJ i zločini počinjeni tokom agresije u trajanju od 78 dana“. 17. april je dan kada je od NATO bombi stradala i trogodišnja Milica Rakić. Ovom prilikom odata je počast svim nevino nastradalim žrtvama, minutom ćutanja.

Read more