„Zelena dolina“ sa Miroslavom i Anom Marijom

Sportsko-ribolovno društvo “Drina” Bratunac organizuje takmičenje za djecu u lovu ribe udicom na plovak za kategorije juniora i mlađih juniora  „Juiorski KUP Bratunac 2019“. Tim povodom u današnjoj emisiji „Zelena dolina“ ugostili smo predstavnika SRD „Drina“ Miroslava Lončarevića i pobjednicu prošlogodišnjeg takmičenja Anu Mariju Lončarević.

„Od prošle godine SRD „Drina“ u saradnji sa OŠ „Vuk Stefanović Karadzić“ i OŠ „Branko Radičević“ organizuje ovo takmičenje u cilju promocije ovog sporta, druženja, upoznavanja i međusobnog zbližavanja djece.

Takmičenje će se održati u dvije kategorije, i to mlađi učenici do petog razreda i juniori od šestog do devetog razreda. Takmičenje će se održati u subotu 22. juna na Rajskoj plaži. Očekujemo veliki broj djece i pozivamo sve roditelje da u subotu dovedu svoju djecu. Obećavamo dobru zabavu“- rekao je, između ostlog, Lončarević.

Pobjednica prošlogodišnjeg takmičenja Ana Marija Lončarević, podijelila je utiske sa nama.

„Prošle godine sam učestvovala i osvojila prvo mjesto. Upoznala sam dosta drugara. Bilo je jako zabavno. Učestvovaću i ove godine i nadam se da ću opet biti prva“- rekla je, između ostalog Ana Marija.