“Vrijeme je za biznis“ – gost Slavoljub Mlađenović

Gost našeg radio programa u emisiji “Vrijeme je za biznis“ bio je Slavoljub Mlađenović, vlasnik plažnog šanka “Rajska“ na Rajskoj plaži.

Tema emisije bila je ovogodišnja ljetna sezona na Rajskoj plaži i to šta plažni šank “Rajska“ nudi posjetiocima.

“Plažni šank “Rajska“ radi već sedam godina, odnosno osam ako računamo i prvu godinu kada smo imali samo prostor pod suncobranima. U međuvremenu smo napravili prostor na dvije etaže, a plan je da prostor zatvorimo i da radimo i van ljetne sezone. Što se tiče ponude, trenutno nudimo sve vrste pića, a od vikenda počinjemo i sa prodajom hrane. Takođe, svako ko nešto kupi, može da uzme i ležaljku. Plan je da u narednom periodu organizujemo i večernje žurke radnim danima, a i izdavaćemo prostor za neke manje zabave, kao što su dječiji rođendani. Jun je ove godine bio nešto slabiji, zbog čestih padavina, ali u narednom periodu očekujemo bolje vrijeme i veće posjete plaži. Plažni šank je registrovan odranije, a pored nas trenutno su registrovana još četiri kafića na Rajskoj plaži. Moram istaći da mi jedini imamo sve neophodne uslove za ugostiteljski objekat, prije svega tu mislim na higijenske uslove, odnosno jedini u sklopu kafića imamo toalet. Želim da istaknem i da su cijene veoma povoljne“ rekao je na ovu temu Slavoljub Mlađenović.

Dotakli smo se još nekih tema u nastavku.

“Mislim da je Rajska plaža naš pravi brend. Imamo prelijepu plažu, čistu vodu, kao i prostore gdje se može nešto popiti i pojesti. Ljudi koji dolaze iz stranih država nam uvijek govore koliko su oduševljeni. Činjenica je da skoro nigdje, osim kod nas, nije moguće da se na plaži kupi sok za jednu marku, na primjer. Jedini problem su nam smještajni kapaciteti, pa u tom pravcu treba usmjeravati, prije svega, ljude koji žive u neposrednoj blizini. Ono što je plan za naredni period jeste da imamo i spasilačku ekipu na Rajskoj plaži, taj projekat je u fazi realizacije i dogovora sa TO Bratunac. Rafting klub ima šest osoba koje su prošle obuku i koje su osposobljene za ovaj posao. Najavio bih i Drinski slalom, koji će tradicionalno biti održan prve subote u avgustu i obuhvatiće veliki broj sportskih aktivnosti“ rekao je Slavoljub Mlađenović.

M.V.