„Omladinski program“ sa Tijanom Zečić

U ovosedmičnoj emisiji „Omladinski program“, na talasima Omladinskog studija za Srebrenicu i Bratunac ugostili smo Tijanu Zečić. Dvadesettrogodišnja Tijana iz Bratunca, odlučila je da svoj hobi pretvori u poso. Naime, Tijana je pokrenula vlastiti biznis, pravi krofnice, a od skoro je u svoj posao uvela i novitete.

„Uvela sam nove vrste usluga. Počela sam da se bavim dekoracijom stolova za razne proslave. Pretežno su to rođendani ili krštenja. Tu su sada druge razne vrste slatkiša, odnosno razi klači koje pripremam. Sarađujem sa drugim kreativnim ljudima koji se bave dekoracijom, prave baze, dekupaže, balone i tako stičem kompletnost slatkog stola.

Prvi slatki sto sam uradila za moju bratičinu, ona je bila tej neki test. Djeca su bila oduševljena. Sve se pojelo, što je najbitnije u ovom poslu. Primjećujem da napredujem iako sam skoro počela raditi. Ono što je najbitnije jeste da me ljudi kontaktiraju na vrijeme, a oni koji to žele, mogu me kontaktirati na mojoj fejzbuk stranici Tijanine krofnice“-rekla je, između ostalog Tijana.