Omladinski program – Košarkaški pioniri KK „Bratunac TRB“ (5.3.2019)

Gosti u emisiji ,,Omladinski program” bili su košarkaši pionori KK ,,Bratunac TRB”, Nemanja Magazin i Milan Mladjenović, kao i njihov tener Ivan Petrović. Sa njima smo razgovarali o rezultatima, pripremama i planovima.

,,Ostvarili smo četiri pobjede-Milići, Brčko, Zvornik i sada za vikend Šekovići, gdje smo ostvarili pobjedu sa velikom razlikom. Trenutnim rezultatima sam zadovoljan. U subotu idemo na utakmicu, koja odlučuje o prvom mjestu područno-košarkaške regije. Daćemo sve od sebe da ostvarimo pobjedu, koja se nadam da će nam omogućiti prvo mjesto i odlazak na završni turnir Lige Republike Srpske za mladje kategorije” -rekao je Ivan.

,,Najvažniji je timski rad, jer bez njega ne može ništa da se postigne. Motivacija je to što svi moji drugari i moja porodica vjeruju u nas da možemo dosta toga da uradimo. Najvažniji je dobar timski rad, ljubav prema sportu i naš prijateljski odnos sa trenerom”-rekao je Nemanja.

,,Mene pokreće što svih 12 imamo veliku želju za pobjedom kada izadjemo na teren, što trener vjeruje u nas. Pripremamo se jakim tempom. Potrebno je dosta truda i nadamo se da ćemo uspjeti”- rekao je Milan.