„Ljepota i (na)zdravlje“ sa Danijelom Zarić

U ovosedmičnoj emisiji „Ljepota i (na)zdravlje“ ugostili smo Danijelu Zarić iz Bratunca. Danijela se bavi uljepšavanjem pripadnica ženskog pola, a sa njom smo razgovarali o njenom radu i načinu uljepšavanja.

„U ovaj posao uplovila sam veoma mlada. Sa svojih devetnaest godina počela sam da radim samostalno, bukvalno u svojoj sobi. I eto već pet godina sam u ovome. Bavim se šminkanjem, nadogradnjom noktiju i posjedujem frizerske vještine.

Rad sa ljudima donio mi je dosta toga, poznanstva, prijateljstva i ukazano povjerenje. Tu je naravno i ono materijalno. Kroz ovaj posao, shvatila sam da žene iz Bratunca, Srebrenice i Ljubovije zaista ulažu u sebe. Najbolji je osjećaj, ipak, kada znam da sam učinila da neka mlada bude srećna taj dan. Jer svi smo srećni kada se uljepšavamo.

Imam neke planove za budućnost. Moja želja je da odem u inostranstvo, te želim da svoje znanje prenesem na druge djevojke. Organizovala sam obuke za djevojke, kako bih im pomogla i pružila mogućnost da iskoriste svoje vještine, kao što sam ih ja iskoristila.

Ipak, pored ove vanjske ljepote, smatram da je unutrašnja mnogo bitnija. Kada kod mene dođu djevojke koje su harizmatične, pozitivne, koje pršte od energije, tu je već pola posla odrađeno“-rekla je, između ostalog, Danijela.