„Ljepota i (na)zdravlje“ – Nove usluge u salonu „Elitlook“ Gost: Slađana Stanković

U današnjem izdanju emisije „Ljepota i (na)zdravlje“ ugostili smo Slađanu Stanković, kozmetičara-estetičara i vlasnicu salona za ljepotu „Elitlook“ iz Bratunca. Danas je svim slušaocima UPSMedia radija predstavila nove usluge svog salona, usluge koje će sigurno obradovati većinu pripadnica ljepšeg pola u Bratuncu i šire.

„Salon „Elitlook“ od danas svojim klijentima nudi nekoliko usluga. Prva je mikroderma abrazija, tretman pilinga kože aparatom koji uklanja stare i zadebljale slojeve kože i preporučuje se i starijim i mlađim damama. Ovaj tretman je takođe efektan u limfnoj drenaži i uopšte cirkulaciji kože lica. Takođe, dobar je i u saniranju dubljih bora kod zrelijih koža.

Drugi novi tretman koji nudimo vezan je za fototerapiju, odnosno sada imamo masku za fototerapiju koja se koristi kod masne, suve  i kože sklonoj hiperpigmentaciji i sličnim oboljenjima. Ovaj tretman utiče na regeneraciju kože dubinskim zračenjem svetlosnim zracima.

I za kraj, ali ne i manje važno, od sada je damama sa tankim obrvama dostupno i japansko iscrtavanje obrva, puder i kombinovana tehnika. Ako su pripadnice ljepšeg pola u nekom periodu svog života preterale sa čupanjem obrva i tako naštetile folikulu dlake, sve tri od ovih tehnika itekako će dopuniti taj problem i na taj način upotpuniti vašu ljepotu.“, ističe naša sagovornica.

Piše: A.A.