High fives – gost Branislav Šarac

U emisiji “High fives“ Omladinskog studija za Srebrenicu i Bratunac ugostili smo Branislava Šarca, pjevača i gitaristu grupe “Gnijev anđela“ i predsjednika moto kluba “Taurus“. Sa njim smo pričali o muzici, ali i događajima koje organizuje moto klub.

“U muziku sam ušao, jer sam se ugledao na starijeg brata. Prvi bend sam osnovao još 1996. i to je bio bend “Arhej“. Bilo je tu još nekoliko sastava, a sadašnja postava “Gnijeva anđela“ je na okupu skoro dvadeset godina. Što se tiče aktivnosti benda, skoro smo snimili pjesmu “Budan sanjam“. Snimanje je obavljeno u Valjevu. Moram istaći da su u pripremi još dvije pjesme. Koristim priliku i da najavim nastupe u Bijeljini već sutra, u Beogradu u četvrtak i petak, a u Tuzli za vikend. Jedna od većih želja za ovu godinu jeste nastup na Zaječarskoj gitarijadi“ počeo je priču Branislav Šarac.

Drugi dio emisije je obuhvatio priču o aktivnostima moto kluba “Taurus“.

“Naš moto skup će biti održan 16. i 17. avgusta na Rajskoj plaži. Takođe, uspjeli smo da izdejstvujemo da nas 8. jula posjeti Međunarodni reli sa više od hiljadu učesnika. Taj događaj će, takođe, biti na Rajskoj plaži. Smatram da je to veoma bitna stvar za ozbiljniji razvoj turizma kod nas. Organizovaćemo i čišćenje Rajske plaže, kao što to radimo svake godine“ rekao je Branislav Šarac.