„Tema dana“ – 29.11.2019. – Gost Zijad Salimović, novi predsjednik FK „Guber“

U današnjem izdanju „Teme dana“ ugostili smo Zijada Salimovića, novoizabranog predsjednika Fudbalskog kluba „Guber“ Srebrenica. S njim smo razgovarali o trenutnom stanju u klubu, planovima za proljećni dio sezone, o zadržavanju statusa regionalnog ligaša…

Read more

„Tema dana“- Predrag Milić: Najava II Strip salona u Bratuncu

Manifestaciju Drugi strip salon, koja će biti održana u prostorijama Narodne biblioteke, organizuju Snaga naroda Bratunac i Narodna biblioteka Bratunac. Događaj ovakvog karaktera specifičan je upravo iz razloga što se strip saloni održavaju samo na prostorima Banja Luke, Mostara i Doboja, dok je grad Istočno Sarajevo, kao i Bratunac, mlad u ovakvim projektima. 

Read more

„Tema dana“- Utisci sa koncerta KUD-a „Most“ sa Branom Stojanovićem i Dragicom Ninković

Sinoć je u prepunoj sali Doma kulture u Bratuncu održan koncert KUD-a „Most“ iz Bratunca, drugi po redu od preimenovanja ovog društva u trenutni naziv. Tim povodom smo u goste na UPSMedia radiju pozvali Branu Stojanovića i Dragicu Ninković, aktivne članove ovog KUD-a koji svoj talenat prenose i na mlađe generacije, takođe članove folklornog društva.

Read more

„Tema dana“- Gošća: Una Zečić „SuperU“ Bratunac

U današnjoj radio-emisiji „Tema dana“ sa Unom Zečić, Udruženje građana „SuperU“ iz Bratunca, smo razgovarali  o Međunarodnom danu tolerancije koji se obilježava 16. novembra. Ovo udruženje Dan tolerancije obilježilo je 18. novembra posjetom Udruženju roditelja hendikepirane djece i omladine „Leptir“ iz Srebrenice.

Read more