“Tema dana“ – OŠ “Vuk Karadžić“ u kvizu “Nauči se čovječe“

Danas smo u “Temi dana“ na našem radiju ugostili Andreu Gvozdenović i Olju Babić, koje su predstavljale OŠ “Vuk Karadžić“ u kvizu “Nauči se čovječe“ na RTRS-u. Takođe, ugostili smo i profesora Željka Vojičića, koji je bio zadužen da pripremi tim za kviz. Članovi tima bili su još Veljko Dragičević i Uroš Ćirković.

Read more

„Tema dana“ – Gost: Stanojka Tešić iz Udruženja „Forum žena“ Bratunac

Gošća u današnjoj radio-emisiji „Tema dana“ bila je Stanojka Tešić iz Udruženja „Forum žena“ iz Bratunca. Povod gostovanja gospođe Tešić na UPSMedia radiju bila je akcija čišćenja stećaka u Baćićima, Kravici, koja se održala krajem septembra mjeseca, tačnije 28.09.2019. godine. Akciju je organizovalo Udruženja žena „Maja“ iz Kravice, a podržano je i od strane Udruženje žena „Priroda“iz Bratunca, Kravičke parohije, te mještana Kravice i građana Bratunca.

Read more

„Tema dana“ – Gosti: Luka Tanasijević i Nikola Turuntaš

Gosti današnje radio-emisije „Tema dana“ bili su Luka Tanasijević i Nikola Turuntaš, studenti iz Bratunca kojima su na svečanoj sjednici  povodom obilježavanja Dana opštine Bratunac uručene novčane nagrade i zahvalnice u kategoriji najuspješnijih studenata iz naše opštine. Po njihovim riječima, ove zahvalnice i nagrade znače im mnogo na polju motivacije što igra veliku ulogu u daljem školovanju.

Read more