„Tema dana“- Radovan Petković o aktivnostima Doma kulture Bratunac

U emisiji „Tema dana“ gost našeg radija bio je direktor Doma kulture Bratunc i trener ŽOK „Bratunac“ bio je Radovan Petković. Sa njim smo razgovarali o proteklim dešavanjima u Domu kulture u Bratuncu kao i o predstojećim događajima. U drugom dijelu emisije tema razgovora bile su aktivnosti ženskog odbojkaškog kluba.

Read more

„Tema dana“ – Gošće: Ivana Jovanović i Marijana Matić iz Udruženja „Leptir“

U današnjoj emisiji „Tema dana“ razgovarali smo sa defektologom Ivanom Jovanović i psihologom Marijanom Matić iz Udruženja roditelja hendikepirane djece i omladine iz Srebrenice. Kao što znate, u toku je realizacija projekta „Izaberi sport, a ne zavisnost“ koji implementira Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLoad) i UNDP.

Read more

„Tema dana“- Gošća: Marina Jovanović D.O.O. „Malina“

Zbog velikog interesovanja u današnjoj emisiji „Tema dana“ reprizirali smo emisiju „Zelena dolina“, u kojoj smo prošle sedmice ugostili Marinu Jovanović, direktoricu D.O.O. „Malina“ iz Bratunca. Sa njom smo razgovarali o sastanku udruženja korisnika voda koji je prije deset dana održan u prostorijama Doma kulture u Bratuncu, a razgovarali smo i o proširenju sekundarne mreže sistema za navodnjavanje.

Read more

„Tema dana“ – Gost: Ševko Karić o potpisivanju korisnika Caritas projekta, kao i o novostima iz Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti

Današnji gost emisije „Tema dana“ bio je gospodin Ševko Karić, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Opštine Bratunac. Sa njim smo razgovarali o nizu aktivnosti koje sprovodi ovo Odjeljenje, ali i o novitetima koji će obilježiti ovu sedmicu.

Read more

„Tema dana“ – Gošće: Jovana Todić i Anastasija Petrić iz novinarske sekcije OŠ „Branko Radičević“

U današnjoj emisiji „Tema dana“ imali smo gošće koje su našim slušaocima pripremile zanimljiv sadržaj. Naime, riječ je o Jovani Todić i Anastasiji Petrić, učenicama devetog razreda OŠ „Branko Radičević“, članovima Novinarske sekcije koja je sa svojim radom krenula prije deset dana.

Read more