103. sjednica Kriznog štaba u Bratuncu – relaksiraju se ograničenja, ali neophodno poštovanje mjera

U Bratuncu je održana 103. sjednica Kriznog štaba povodom situacije sa epidemijom koronavirusa. Potvrđene su odluke Republičkog štaba za vanredne situacije, kojima se ukidaju ograničenja za rad velikom broju privrednih subjekata. Naglašena je potreba da se poštuju epidemiološke mjere, jer je u Bratuncu trenutno 36 aktivnih slučajeva infekcije, a 5 lica je na bolničkom liječenju. Počela je i vakcinacija starijeg dijela populacije.

Read more

Prva redovna sjednica SO Bratunac nije održana zbog nedostatka kvoruma

Prva redovna sjednica SO Bratunac nije održana zbog nedostatka kvoruma. Na sjednici se pojavilo jedanaest odbornika iz: Ujedinjene Srpske, SDS-a, PDP-a, NDP-a, liste ,,Zajedno za Bratunac“ i Saveza za novu politiku. Preostalih četrnaest odbornika, koji su juče pokušali da održe Vanrednu sjednicu i da formiraju većinu, danas nisu došli. Načelnik Srđan Rankić najavio je i mogućnost novih izbora, ako se nastavi sa ovom praksom.

Read more

Marko Cvjetinović: ,,Najveće pojačanje Poleta je što su ostali svi igrači iz prvog dijela sezone“

Polet iz Kravice započeo je prethodne nedjelje pripreme za proljećni dio takmičenja u Područnoj ligi ,,Birač“. Prvi dio sezone zaključili su kao jesenji šampioni sa 22 boda iz 9 utakmica (7 pobjeda, remi i poraz). O očekivanjima za naredni period, u Temi dana našeg radija, razgovarali smo sa trenerom kravičkog kluba Markom Cvjetinovićem.

Read more

Nikola Petrović: ,,Očekuje nas tvrda i neizvesna utakmica, daćemo maksimum“

Pred košarkašima Bratunca je veoma važan duel u sklopu 19. kola Lige Bosne i Hercegovine. U nedjelju će dočekati Slobodu iz Tuzle, protivnika koji je trenutno na istom učinku u prvenstvu, 8-8. Utakmicu možete uživo pogledati na Jutjub kanalu KS BiH od 18 časova, uz realizaciju prenosa od strane UPSMedia tima. Predstojeći izazov za Bratunac TRB najavili smo gostovanjem Nikole Petrovića, plejmejkera ove ekipe, u programu našeg radija.

Read more

ŽOK Bratunac dočekuje Doboj u prelomnom meču sezone

Seniorska ekipa ŽOK Bratunac u nedjelju će voditi, vjerovatno, ključnu bitku za plasman u Prvu ligu Republike Srpske. Protivnik će biti ekipa iz Doboja, koja ima isti broj bodova na vrhu tabele, kao i bratunačke odbojkašice. Susret počinje u 16 časova, a moći ćete da ga pratite na fejsbuk profilu ŽOK Bratunac. Ovaj duel smo najavili na našem radiju gostovanjem trenera Radovana Petkovića i odbojkašice Tatjane Brklje.

Read more

Dragić Glišić: ,,Značajni rezultati KK Zelenika Srebrenica u jesenjem delu sezone“

Nastavili smo sa retrospektivom 2020. godine iz ugla sportskih klubova sa područja Srebrenice i Bratunca. Gost emisije Tema dana bio je Dragić Glišić, sekretar kajakaškog kluba Zelenika Srebrenica. Razgovarali smo o rezultatima u 2020. godini i planovima za predstojeću godinu.

Read more