Tema dana – Gost: Mladen Subotić

U srijedu, 21.08. 2019. godine,  će se u prostorijama Narodne biblioteke u Bratuncu održati promocija knjige slijepog pisca Srete Vučkovića pod nazivom „Prst sudbine“. Tim povodom u našoj radio emisiji „Tema dana“, u sklopu jutarnjeg programa,  smo ugostili vršioca dužnosti  direktora narodne biblioteke u Bratuncu, Mladena Subotića. 

Read more

“Tema dana“ – KUD “Most“ Bratunac

Nastavljamo sa serijom gostovanja mladih osoba koje na najbolji mogući način predstavljaju naš grad i regiju. Gosti emisije “Tema dana“ našeg radija bili su članovi KUD-a “Most“: Nikolina Jokić, Nikolina Mijatović, Miloš Šarenac, Đorđe Nikolić i Ognjen Kolunija. Takođe, u gostima su nam bili i predsjednik KUD-a “Most“ Miloš Mitrović i umjetnički rukovodilac Brano Stojanović.

Read more

Tema dana – odbojkašice iz Bratunca druge na Sportskim igrama mladih

Nastavljaju se odlični rezultati bratunačkih odbojkašica. Na nedavno odigranom finalnom turniru Sportskih igara za cijelu BiH, pionirska ekipa ŽOK “Bratunac“ osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju. Tim povodom, ugostili smo u našem radio programu odbojkašice Renatu Stjepanovič i Tatjanu Brklju, kao i njihovog trenera Radovana Petkovića.

Read more

Tema dana – Gost: Ljuba Radić Todorović

U današnjoj radio-emisiji „Tema dana“ u našem studiju u Bratuncu, u prostorijama Udruženja „Prijatelji Srebrenice“, ugostili smo Ljubu Radić Todorović, dugogodišnju radnicu u Narodnoj biblioteci u Bratuncu. I ako je naša sagovornica računovođa u biblioteci, ona ne krije da je strasni čitalac. Našoj ekipi UPS media dala je sve potrebne informacije u vezi ove javne ustanove.

Read more