„Omladinski program“ – 3.12.2019. – Gost Jesenko Osmanagić

U današnjem izdanju emisije „Omladinski program“ ugostili smo Jesenka Osmanagića, direktora Fondacije za kreativni razvoj iz Sarajeva. Ekipa Fondacije je proteklih nekoliko dana boravila u Srebrenici i Bratuncu, gdje su sa desetak mladih radili kratke filmove sa različitim temama.

Read more

„Omladinski program“ – „Izaberi sport, a ne zavisnost“ projekat Udruženja „Leptir“

Danas smo u „Omladinskom programu“ ugostili defektologa Ivanu Jovanović i Marijanu Matić, psihologa iz Udruženja „Leptir“ iz Srebrenice. Povod njihovog dolaska na UPSMedia radio je realizacija projekta „Izaberi sport, a ne zavisnost“. Projekat implementira Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (Reload) i UNDP.

Read more

„Omladinski program“ – Udruženje „Leptir“ iz Srebrenice

U današnjem „Omladinskom programu“, koji emitujemo svakog utorka u 13:30 na UPSMedia radiju, ugostili smo defektologa Ivanu Jovanović i Marijanu Matić, psihologa, odnosno stručnog saradnika na projektima u Udruženju roditelja hendikepirane djece i omladine „Leptir“ iz Srebrenice. Povod njihovog gostovanja na našem radiju je završetak projekta „Suzbijanje nasilja nad osobama sa poteškoćama u razvoju“.

Read more

„Omladinski program“ – UG „SuperU“ Bratunac

Ako ste imali priliku da slušate poslijepodnevni program UPSMedia radija u utorak, 08.10., sigurno ste primjetili da smo radio program tog dana posvjetili djeci i „Dječijoj sedmici“. U „Omladinskom programu“ gostovalo je mnogo mladih Bratunčana, a gosti su bili i polaznici kursa engleskog jezika u UG „SuperU“ iz Bratunca, zajedno sa njihovom nastavnicom, Unom Zečić.  Nemanja Đokić, Nikolina Karać, Saška Savić, Faruk Siručić i Miloš Petrović su u sklopu obilježavanja „Dječije sedmice“ posjetili Narodnu biblioteku Bratunac i UPSMedia radio.

Read more

„Omladinski program“ – Gošće: mlade vokalne solistkinje iz Bratunca

Današnji „Omladinski program“ UPSMedia radija bio je posvećen djeci i „Dječijoj sedmici“. Tim povodom smo u goste pozvali tri mlade vokalne solistkinje iz Bratunca čiji je svaki nastup ostao zapažen. U pitanju su Valentina Matić i Sanja Živanović, učenice OŠ „Branko Radičević“ i Olja Babić, učenica OŠ „Vuk Karadžić“ iz Bratunca. Sve tri su imale nastup na IV Duhovnim večerima u Bratuncu i njihovo pjevanje je u svakom ko je prisustvovao ovoj manifestaciji probudilo posebne emocije.

Read more