Ljepota i (na)zdravllje – gost Ivan Kuč

Danas je autor emisije „Ljepota i (na)zdravlje“ bio Ivan Kuč, psiholog u Savjetovalištu za mlade u Bratuncu.
Tokom vanrednog stanja koje je u Republici Srpskoj proglašeno 16.03.2020. godine, Savjetovalište za mlade će se svojoj ciljanoj populaciji obraćati putem dvije sedmične polusatne radio emisije, srijedom i petkom od 13.30 do 14.00 časova.

Read more

„Ljepota i (na)zdravlje“ – Ivan Kuč: „Mladima treba usmjeriti pažnju na konstruktivne i zdrave aktivnosti.“

Današnjeg gosta emisije „Ljepota i (na)zdravlje“ ne treba posebno najavljivati. Gospodin Kuč je psiholog, sudski vještak i praktičar za zdravlje mladih, a sada u našoj regiji prisutan kao stručni saradnik u Savjetovalištu za mlade. S njim smo razgovarali o aktivnostima Savjetovališta za mlade u Bratuncu, koje u našem gradu radi od 4. januara u Domu zdravlja u Bratuncu.

Read more

„Ljepota i (na)zdravlje“ – Nove usluge u salonu „Elitlook“ Gost: Slađana Stanković

U današnjem izdanju emisije „Ljepota i (na)zdravlje“ ugostili smo Slađanu Stanković, kozmetičara-estetičara i vlasnicu salona za ljepotu „Elitlook“ iz Bratunca. Danas je svim slušaocima UPSMedia radija predstavila nove usluge svog salona, usluge koje će sigurno obradovati većinu pripadnica ljepšeg pola u Bratuncu i šire.

Read more

„Ljepota i (na)zdravlje“ – Gost: Branko Trijić

U današnjoj emisiji „Ljepota i (na)zdravlje“ imali smo zanimljivog gosta, fizioterapeuta Branka Trijića. Gospodin Trijić jedan je od rijetkih koji je imao priliku da odmah nakon završetka škole počne da se bavi svojom profesijom. Radio je u Banji Dvorovi, a prije nekoliko sedmica stigao je iz Austrije gdje se takođe posvetio ovoj medicinskoj grani.

Read more

„Ljepota i (na)zdravlje“- Uskoro otvaranje psihološkog Savjetovališta za mlade u Domu zdravlja u Bratuncu

U današnjoj novogodišnjoj emisiji „Ljepota i (na)zdravlje“ ugostili smo psihologa Ivana Kuča sa kojim smo razgovarali o bolestima zavisnosti koje sve češće pogađaju mladu populaciju, o zdravlju mladih i o pokretanju psihološkog savjetovališta za mlade u Domu zdravlja u Bratuncu.

Read more

„Ljepota i (na)zdravlje“ – O skijanju sa Ognjenom Kuljaninom

I ako je današnji gost radio-emisije „Ljepota i (na)zdravlje“ rukovodilac službe za finansije Doma zdravlja Bratunac, povod njegovog gostovanja na UPSMedia radiju nije njegov profesionalni rad i angažovanje u ovoj zdravstvenoj ustanovi, već hobi. Naime, Ognjen Kuljanin je strastveni skijaš i sa njim smo u današnjoj emisiji razgovarali upravo o ovom sportu, počecima skijanja i skijaškoj sezoni koja je već počela.

Read more