„Dobar dan, regijo“ – 31.12.2019. – Gost Alija Tabaković

U novogodišnjem programu našeg radija naši gosti su i lokalni političari koji učestvuju u donošenju odluka na nivou RS, BiH ili određenih ministarstava. Danas smo u emisiji „Dobar dan, regijo“ razgovarali sa Alijom Tabakovićem, delegatom u Vijeću naroda RS.

Read more

„Dobar dan, regijo“ – Gošća: Dragana Okanović

U današnjem drugom dijelu novogodišnje emisije „Dobar dan, regijo“ imali smo zanimljivu gošću o čijim aktivnostima i danas pričaju svi Bratunčani. Naime, riječ je o mladoj majci, Dragani Okanović frizerki i vlasnici Frizerskog studija „Okanović“ iz Bratunca. Gospođa Okanović je proteklih dana, uz podršku svojih kolega, organizovala dobrotvornu akciju za majke sa troje i više djece sa područja opštine Bratunac.

Read more

„Dobar dan, regijo“ – KUD „Most“ Bratunac

U prvom dijelu današnje emisije „Dobar dan, regijo“ ugostili smo gospodina Miloša Mitrovića, Ognjena Koluniju i Đorđa Nikolića iz KUD-a „Most“ iz Bratunca. Sa njima smo razgovarali o godini koja je na izmaku, o najupečatljivijim utiscima iz iste kao i o godišnjem kocertu ovog KUD-a, koji je održan krajem mjeseca novembra.

Read more

„Dobar dan, regijo“ – Gost: Željka Katanić, Udruženje „Leptir“ Srebrenica

U današnjem, novogodišnjem izdanju emisije „Dobar dan, regijo“ ugostili smo Željku Katanić, predsjednicu Udruženja roditelja i hendikepirane djece i omladine „Leptir“ iz Srebrenice. Sa njom smo razgovarali o projektu koju je u toku, odnosno „Izaberi sport, a ne zavisnost“ koji implementira Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLoad) i UNDP. Takođe, sa našom gošćom smo razgovarali i o uspjesima sportista iz ovog udruženja.

Read more