Bojana Lukić gošća emisije Vrijeme je za biznis

U rubrici ,,Vrijeme je za biznis“ našeg radio programa poslije nekog vremena ugostili smo Bojanu Lukić iz edukativnog centra ,,Beskrajna priča“. Tema razgovora bili su izazovi sa kojima se edukativni centar susreo u ovoj godini, aktuelnosti i planovi za narednu godinu.

Read more

Muzika: Šarac: „Naše područje ima dobru tradiciju rok muzike, od koje ne treba odustajati“

U našem radio programu ugostili smo Branislava Šarca, pjevača grupe Gnijev anđela, koji je govorio o nekim starijim hitovima.  U toku emisije puštali smo muziku po njegovom izboru. Govorio je o pjesmama koje ga vraćaju u neko prošlo vrijeme, pjesmama nastalim osamdesetih godina prošlog vijeka. Pjesme koje svi znamo, ali nismo obraćali pažnju na njih, nismo obraćali pažnju na njihov naziv, a svi ih znamo. Kvalitet muzike i aranžmana, koji je usklađen sa tekstom.

Read more

MAJA: AKTIVNOSTI POVODOM DANA ŽENA NA SELU

„Ono što se pokazalo kao dobra praksa jeste ekonomsko osnaživanje žena. Svaka žena koja je ekonomski stabilna je neovisna i može da kreira sadašnjost i budućnost na selu. To je glavni način borbe protiv svih problema sa kojima se one susreću.“, za UPSMedia izjavila je Marijana Đukanović uposlenica u Maji.

Read more

Košarkaši Bratunca pred Promo: Spremni smo i u svakom duelu idemo na trijumf

Nova košarkaška sezona u Ligi BiH počinje predstojećeg vikenda. Bratunac TRB gostovaće u Donjem Vakufu, ekipi KK Promo, na istom mjestu gdje je prošle godine pobjednički započeo takmičenje. U našem radio programu danas smo razgovarali sa košarkašima bratunačkog tima: Radenkom Pilčevićem, Nikolom Tadićem i Nikolom Petrovićem.

Read more