„Ljepota i (na)zdravlje“ – Gost: Branko Trijić

U današnjoj emisiji „Ljepota i (na)zdravlje“ imali smo zanimljivog gosta, fizioterapeuta Branka Trijića. Gospodin Trijić jedan je od rijetkih koji je imao priliku da odmah nakon završetka škole počne da se bavi svojom profesijom. Radio je u Banji Dvorovi, a prije nekoliko sedmica stigao je iz Austrije gdje se takođe posvetio ovoj medicinskoj grani.

Read more

„Tema dana“ – Sa psihologom Ivanom Kučom o radionicama Psihološkog savjetovališta za mlade

U današnjoj emisiji „Tema dana“ ugostili smo psihologa Ivana Kuča sa kojim smo u nekoj od prethodnih emisija razgovarali o pokretanju Psihološkog savjetovališta za mlade u sklopu Doma zdravlja u Bratuncu, a koje je nastalo kroz saradnju Doma zdravlja Bratunac i Udruženja „Prijatelji Srebrenice“ kroz projekat „Be in charge-ti odlučuješ“. Projekat implementira Udruženje „Prijatelji Srebrenice“, podržan je putem programa ReLoad koji implementira UNDP uz podršku Evropske komisije.

Read more

„Zelena dolina“ – Gost: Šemsudin Maljević NVO „Help“

U današnjoj emisiji „Zelena dolina“ ugostili smo gospodina Šemsudina Maljevića iz nevladine organizacije „Help“. Povod njegovog gostovanja na UPSMedia radiju jeste projekat koji će ova organizacija sprovesti u četiri opštine: Bratuncu, Vlasenici, Visokom i Prozor-Rami. Bratunčani će u petak, 17.01.2020. u 11 časova u sali za sastanke u zgradi Doma kulture, imati priliku da čuju sve vezano za ovaj projekat i da popune aplikaciju ako su za isti i zainteresovani.

Read more