Druga emisija „Đe zapelo“ – Tema praznično raspoloženje i Nova godina

U ponedjeljak ćemo na UPSMedia talasima emitovati drugo izdanje emisije „Đe zapelo“, koju radimo zajednički sa „RadiYo Active“ iz Zenice.

Tema druge emisije je doček Nove godine u Srebrenici i Zenici, praznično raspoloženje, a čućemo i šta se u Srebrenici i Zenici dešavalo posljednjih dana, naravno, sve ovo uz doosta dobre muzike, a u emisiji ćemo razgovarati i sa Zdravkom Nikolićem – iz studija u Srebrenici. Zdravko je jedan od rijetkih ugostitelja koji ne organizuje doček u svom lokalu, a iz Zenice donosimo razgovor sa Mirsadom Šišićem koji je govorio ispred Umjetničke galerije „Naš most“, koji su priredili prednovogodišnje aktivnosti – umjetnički bazar i izložbu.

Osim naših gostiju, u emisiji ćemo čuti i ankete iz Srebrenice i Zenice o tome gdje će naši sugrađani dočekati Novu godinu, kakvi su im planovi, šta žele od Deda Mraza…

Studio-domaćin prve emisije je bio „Radio Active“ iz Zenice, a drugo izdanje će se emitovati iz UPSMedia radijskog studija.

Emisiju možete poslušati u subotu, u 17 sati na 88,5 MHz (RadiYo Active) i u ponedjeljak u 15 sati na 103,5 MHz (UPSMedia radio).