„Dobar dan, regijo“ – Gost: Branislav Šarac

Protekli vikend, 16. i 17. avgusta 2019. godine, na „Rajskoj plaži“ u Bratuncu je održana dvanaesta motorijada u organizaciji Moto-kluba „Taurus“, pod pokroviteljstvom Opštine Bratunac. Tim povodom u goste smo pozvali predsjednika ovog moto-kluba, Branislava Šarca. Ovogodišnja manifestacija „Motorijada 2019“ je ugostila najveći broj posjetilaca do sada što je svakako za svaku pohvalu za ovu organizaciju i za sve Bratunčane koji su prisustvovali istoj.

„Svi članovi Moto-kluba „Taurus“ su prezadovoljni ovogodišnjom posjetom i muzičkim programom koji je obuhvatio bendove iz Beograda, Jagodine i Novog Bečeja. Prvo veče su nastupali „Sveti gral“ i „Black and white“, dok su za dobru atmosferu drugog dana takođe bili angažovani „Sveti gral“ i „Plutonium“. Naravno, preko dana bajkeri su imali priliku da učestvuju u bajkerskim disciplinama poput: ispijanja piva, obaranja ruku, bacanja gume u dalj i natezanja konopca. Ono što izdvaja naš moto-skup u odnosu na neke druge, svakako je „Rajska plaža“. Ovom lokacijom smo svim zainteresovanim obezbjedili idealnu lokaciju za kamp i druženje.“, ističe naš sagovornik.

Ova manifestacija je okupila preko 70 moto-skupova iz: Zvornika, Bijeljine, Vlasenice, Valjeva, Beograda, Užica, Petrovca na Mlavi, Lazarevca i mnogih drugih mijesta. Iz inostranstva  su naš grad posjetili i Italijani, Austrijanci i Izraelci. Slobodna procjena je da je na „Rajskoj plaži“ povodom ove manifestacija protekli vikend bilo oko dvije hiljade ljudi. Iz Moto-kluba „Taurus“ najavljuju da će sledeća motorijada u našem gradu biti još bolja i posjećenija, naravno uz popravku nekih tehničkih stvari. Lijepa stvar, a koja svima treba da posluži za uzor, je da su članovi ovog moto-klupa nakon završetka manifestacije očistili cijelu lokaciju gde se manifestacija održala.

Piše: A.A.