„Dobar dan, regijo“ – 26.12.2018. – KK „Miloš Delić“ Bratunac

U emisiji „Dobar dan, regijo“ danas smo ugostili članove Karate kluba „Miloš Delić“ Bratunac: Viktora Vujičića, Stefana Mirkovića, Magdalenu Vesić i Dejana Vitora.
„Ja sam ove godine osvojio 25 medalja, i tako sam ove godine postao takmičar ovog kluba sa najviše osvojenih medalja u ovoj godini. Srećan sam zbog toga, a sljedeće godine ću biti još bolji“, izjavio je u našoj emisiji Stefan Mirković.
„Što se mene tiče, ja sam ove godine osvojila 15 medalja. Moglo je bolje, ali sam opet zadovoljna. Zadovoljna sam što sam i na Državnom prvenstvu bila peta, a bila je velika konkurencija. Ono što će sljedeće godine biti novina za mene, jeste što ću se takmičiti u kategoriji kadeta. Imam tremu zbog toga, ali sam i uzbuđena i jedva čekam da počnem takmičenje“, rekla nam je Magdalena Vesić.
„Ja sam prvi put na radiju i baš mi se dopada ovdje. Moraću malo češće da dolazim. Što se tiče mojih rezultata ove godine, osvojio sam ukupno 20 medalja. Jedva čekam sljedeću godinu i nova takmičenja. Ne bih mogao izdvojiti medalju koja mi je posebno draga, svaka medalja, bilo bronza, srebro ili zlato mi je draga. Mada i ako ne osvojim nijednu medalju, drago mi je što idem na takmičenja, ipak je najvažnije učestvovati“, rekao je Viktor Vujičić.
„Ova godina je za naš klub bila veoma uspješna. Učestvovali smo na 27 takmičenja i sa svakog turnira vratili smo se sa rezultatom koji je iznad prosjeka. Mi imamo godišnji plan, i što se tiče treninga, i priprema, i takmičenja… mogu reći da je taj plan 97% ispunjen. Naravno, problem uvijek predstavljaju odlasci na takmičenja, ali ja bih iskoristio ovu priliku da se zahvalim Stefanovom ocu, Ljubinku Mirkoviću, on nas prati na svako takmičenja, a osim svoje djece, vozi i ostale takmičare. Mi sljedeću godinu nastavljamo istim tempom“, istakao je mladi trener Dejan Vitor.