20. epizoda „Đe zapelo“ – Tema „Niđe nije zapelo“

„Đe zapelo“ je radijska emisija koju zajedničkim snagama rade UPSMedia radio iz Srebrenice i Radiyo Active iz Zenice.

Emisija pod nazivom „Đe zapelo“ emituje se dva puta mjesečno, i to jednom iz Zenice i jednom iz Srebrenice.

Osim aktuelnosti iz Zenice i Podrinja, ova emisija u fokusu ima mlade ljude i vedrije teme, kao i opuštenije/šaljive rubrike.

Pred nama je dvadeseto izdanje emisije „Đe zapelo“, a u pitanju je naša posljednja zajednička emisija u okviru ovog projekta. Ukoliko ste nas pratili redovno, znate da smo kroz naše emisije obradili mnoge teme koje se tiču mladih, pa su teme naših emisija bile: omladinske politike, mladi u nauci, mladi i turizam, online pismenost, upoznaj drugačije, nezaposlenost mladih, ali i osnaživanje žena, pravna pomoć za porodilje, o(p)stanak…

Emisijom „Đe zapelo“ htjeli smo da ukažemo na probleme u našim lokalnim zajednicma i potencijalna rješenja, a tema naše današnje emisije jeste „Niđe nije zapelo“ i ovom emisijom pokušaćemo na neki način rezimirati i zaokružiti cijelu priču oko emisije koja traje deset mjeseci.

U okviru teme, ugostićemo sve one koji su na neki način doprinijeli da emisija bude baš onakva kako ste navikli, tako ćemo u Srebrenici ugostiti članove UPSMedia radija, a u Zenici ćete moći poslušati mišljenja tima Radiya Active.

Kroz našu redovnu, tematsku anketu naše kolege pitali smo – Đe je zapelo?

Isto pitanje smo u okviru naše šaljive ankete postavili i našim sugrađanima.

U rubrici (Ne)dešavanja očekuju vas priče koje su obilježile protekli period u Srebrenici i Zenici.

Uz sve ovo, očekujte dosta dobre muzike.

Dovoljno razloga da ne propustite poslušati 20. izdanje emisije “Đe zapelo”, i to – u petak, 27. septembra, u 14.00h na 103,5MHz., a u petak takođe emisiju možete poslušati i na 88,5 FM.