„Tema dana“ – 12.9.2019. – Gošća Jasna Mešić

U današnjoj emisiji „Tema dana“, u okviru našeg Jutarnjeg programa, ugostili smo Jasnu Mešić, rukovodioca kancelarije Emmaus centra u Potočarima. Povod našeg razgovora jeste početak nove sezone i u internatu u Potočarima, te povećanim zahtjevima roditelja za boravak njihove djece u ovom centru.

Read more

„Kulturni nokaut“ – Gost: Željko Nestorović

U današnjem „Kulturnom nokautu“ ugostili smo Željka Nestorovića iz Zvornika. Nestorović je u petak, 06. septembra, održao promociju svoje knjige „Nasljeđe“ u Narodnoj biblioteci u Bratuncu. Mi smo imali tu čast da sa piscem razgovaramo o procesu stvaranja njegovih romana, o moralnim vrijednostima danas, ali i o tome kako usklađuje svoje prioritete: poziv pisca, fudbalskog trenera i ulogu oca.

Read more

Ljepota i (na)zdravlje sa Jelenom Tešić

Tema naše emisije “Ljepota i (na)zdravlje” jeste životna priča jedne žene, koja može biti priča svakog od nas. Djevojka iz komšiluka, lijepa, prijatna, komunikativna, majka dječaka, suočila se sa bolešću. Koliko je zajednica spremna da pomogne, šta je potrebno poboljšati i da li je moguće živjeti ispunjen i srećan život uprkos bolesti, pričali smo sa Jelenom Tešić.

Read more