Emisija „Kulturni nokaut“ – Gost: Ljuba Todorović (13.5.2019)

Za temu našeg današnjeg izdanja emisije „Kulturni nokaut“, shodno oblasti koju obrađujemo i tema i razgovara koje Vam svakodnevno poklanjamo, riješili smo da napravimo jedan mali presjek u kulturnom i književnom životu Bratunca, od početka osnivanja njegovih kulturnih institucija i Javnih ustanova, pa sve do danas, te smo za sagovornika odabrali gospođu Ljubu Todorović, najdugovječniju radnicu i bibliotekarku Narodne biblioteke u Bratuncu.

Read more

Republička uprava civinlne zaštite – informacije o najavljenim obilnijim padavinama

Povodom najavljenih obilnijih padavina i upozorenja koja su poslata lokalnim zajednicama, kontaktirali smo portparola Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske Željka Stojanovića. On nam je dao informacije vezane za aktivnosti koje oni provode, kao i informacije o očekivanoj količini padavina i stanju većih riječnih tokova.

Read more

Emisija „Dobar dan regijo“ – Gost: Petko Bato Rankić

Gost našeg današnjeg izdanja emisije „Dobar dan regijo“, vlasnik pomenute hladnjače i dugogodišnji privrednik, Petko Bato Rankić, sa kojim smo, prvi među lokalnim medijima, razgovarali na temu ovogodišnje berbe maline, saradnji sa svjetskim tržištima, cijene, ali i poslovnim mogućnostima koje ova kompanije nudi mladim ljudima.

Read more