Emisija „Vrijeme je za biznis“ – Gost: Bojana Lukić (25.4.2019)

U emisiji “Vrijeme je za biznis“ našeg radija ugostili smo Bojanu Lukić iz Bratunca. Ona je učestvovala juče na XII Sajmu poslovnih ideja, pa smo pričali o njenim utiscima i njenoj poslovnoj ideji.

“Prezadovoljna sam, još uvijek sam pod utiskom, sve je bilo odlično. Ja sam među pobjednicima Sajma poslovnih ideja, moja ideja je proglašena za jednu od najbolje tri.  Cilj mi je da otvorim edukativni centar za djecu u Bratuncu, jer tako nešto ne postoji kod nas. Imam iskustva u radu sa djecom, što kao pedagoški radnik, ali i kao animator. To iskustvo će mi mnogo pomoći u ovom poslu“ započela je priču Bojana Lukić.

Na pitanje kada će početi sa radom Bojana je odgovorila:

“Uskoro krećemo sa pripremom prostora. Plan je da od septembra krenemo sa aktivnostima, mada postoji mogućnost da nešto započnemo i tokom ljeta. Pisanje poslovnog plana mi je mnogo pomoglo, baš iz razloga što sada imam napismeno kako će to sve izgledati, pogotovo u finansijskom dijelu“.

Neke od glavnih poruka Sajma poslovnih ideja su solidarnost i saradnja.

“Kolege učesnici su bili odlični. Upoznala sam i dečka koji se bavi sličnim poslom kao što je moja ideja i od njega sam čula neke korisne informacije i iskustva. Takođe i članovi Komisije su imali odlične komentare i prijedloge za unaprijeđenje biznisa. Savjetovala bih svima da se prijave za Sajam poslovnih ideja“ zaključila je Bojana Lukić.

Sajam poslovnih ideja, dvanaesti po redu, održan je juče u Srebrenici, a uskoro će biti objavljen poziv i za naredni.