„Tema dana“ sa Almirom Dudićem

Udruženje „Kuća dobrih tonova“ povodom pet godina od otvaranja muzičke kuće u centru grada, a devet godina rada ovog udruženja, održaće muzičku šetnju kroz centar grada. Tim povodom u našoj današnjoj emisiji „Tema dana“ ugostili smo Almira Dudića, zamjenika direktora „Kuće dobrih tonova“.

„Iza nas je niz aktivnosti koje smo sproveli. Organizovali smo razne djčije susrete. Djeca stalno negdje putuju. Imaju mogućnost da napreduju i profitiraju od toga. Imaju mogućnost da se druže i upoznaju nove prijatelje. Sutra će više od 300 djece, roditelja i prijatelja Kuće dobrih tonova održati veselu muzičku šetnju kroz centar grada Srebrenice. Nakon toga će uslijediti koncert, ali i druženje.

Ovakve aktivnosti doprinose djeci, ali i cjelokupnoj zajednici. Vidimo napredak što je nabitnije. Krenuli smo samo sa par članova. Pored proširenja te zajednice, nudimo i bogat program za djecu. Što se tiče sutrašnje aktivnosti očekujem samo pozitivnu i veselu priču, kako smo i najavili. Pozivam sve da nam se pridruže.“- rekao je između ostalog, Almir Dudić.