Bratunac: „Međunarodni turistički moto reli“

Danas u periodu od 17 do 20 časova na Rajsku plažu dolazi “Međunarodni turistički moto reli“ koji već šesnaestu godinu obilazi gradove u zemljama bivše Jugoslavije.

Članovi MK „Taurus“ Bratunac, očekuju oko stotinu bajkera iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Izrazili su zadovoljstvo što će imati priliku da ugoste prijatalje i kolege, te su i ovoga puta pripremili dobru zabavu za bajkere, ali i naše sugrađane.

„Pripremili smo poseban program. Po dolasku će imati večeru, pa slijedi koncert bratunačke grupe “Gnijev anđela“, dok će u utorak imati doručak i u 12 časova i reli se nastavlja dalje. Prije nego što dođu kod nas učesnici relija kreću iz mjesta Rudovci kod Čačka, isti dan dolaze do Višegrada, gdje će imati ručak i onda nastavljaju prema Bratuncu i stižu po rasporedu kako smo već rekli. Moto asocijacija Srbije u početku je planirala samo da reli prođe kroz Bratunac, ali kada su vidjeli kakav prostor imamo na Rajskoj plaži odlučili su se za duži boravak, odnosno i da prespavaju“- rekao je predsjednik MK „Taurus“ Branislav Šarac.

Bratunački bajkeri od jutros pripremaju doček za goste. Zajedničkom akcijom, očistili su obalu Rajske plaže. Ovo je dobra prilika da promovišemo našu opštinu i potencijale koje imamo, smatraju bratunački bajkeri.