U nedjelju prva MTB vožnja u Bratuncu

BBK Mountain Bike Bratunac, u saradnji sa prijateljima, organizuje prvu MTB vožnju u nedjelju, 9. septembra.

Start vožnje je u centru Bratunca, a završava se na Rajskoj plaži.

Skup biciklista je oko devet časova, a početak vožnje u 10 (u međuvremenu pripreme za vožnju, kafa, zajednička fotografija…).

Ručak na Rajskoj plaži je oko 15 časova, u zavisnosti od vremena dolaska biciklista.

„Očekujemo veliki odziv, već su nam se javili učesnici iz Beograda, Kraljeva, Kragujevca, Loznice, Ljubovije, Bajine Bašte, Brčkog… Očekujemo goste u 10 sati u centru grada, onda ćemo tu napraviti zajedničku fotografiju, pripremiti za vožnju, a sam završetak staze je na Rajskoj plaži, gdje će biti organizovan ručak za sve učesnike. Svi se mogu prijaviti, ko voli biciklizam i ko voli prirodu, dakle, mi pozivamo sve ljubitelje biciklizma i prirode da nam se pridruže i da dođu u što većem broju, ako već ne voze biciklo, mogu doći na Rajsku plažu da se družimo“, rekao je Perica Kuzman, predsjednik BBK Mountain Bike Bratunac.

„Ruta ovog krosa je iz centra grada, preko Selišta, gdje već ulazimo u šumu, trasa se kreće većinom šumskim putevima, ruta je srednje zahtjevna, nije naročito ni duga, oko 22 kilometra, visinska razlika koja se savladava je oko 500 metara, tako da su svi dobrodošli, treba malo kondicije, staza je za rekreativce i profesionalce, ali ipak treba malo kondicije“, istakao je Dražan Žuža iz BBK Mountain Bike Bratunac.

Najnovije informacije u vezi sa prvom MTB trkom u Bratuncu možete pronaći na Facebook profilu BBK „Mountain Bike“ Bratunac – https://www.facebook.com/BBK.MTB