Turnir u fudbalu i odbojci na „Rajskoj plaži“ 2. i 3. avgusta

U sklopu trinaeste regate „Drinski slalom“ u Bratuncu će  drugog i trećeg avgusta, pored turnira u basketu, biti održani  i turniri u malom fudbalu i odbojci. Takmičenje iz obje discipline održaće se na „Rajskoj plaži“ na terenima sa pijeskom.

Prijava učesnika za turnir u malom fudbalu vršiće se od 16.30 na „Rajskoj plaži“. Turnir počinje u 17:00, a igraće se u formatu 3+1, odnosno tri igrača i golman. Finale turnira u malom fudbalu rezervisano je za 19 časova trećeg avgusta na sam dan regate, nakon uplovljavanja učesnika regate na „Rajsku plažu“.

Prijava učesnika za turnir u odbojci, koji će se takođe igrati na terenu sa pijeskom, vršiće se drugog avgusta na „Rajskoj plaži“ u periodu od 11.00.  U 11 časova kreću i utakmice dječaka i djevojčica (2005. godište i mlađi), a biće igrano u formatu 3×3 za ovu uzrasnu kategoriju. Od 14.00 15.00 vršiće se prijava ekipa u seniorskoj konkurenciji, gdje se igra 2×2 (mješovito), a prva utakmica je zakazana nakon 15 časova. Finale turnira u odbojci zakazano je na sam dan regate, trećeg avgusta u 17 časova.

Za obje discipline broj učesnika je neograničen. Pokrovitelji i organizatori ove manifestacije su Opština Bratunac, Eko-rafting klub „Rajska plaža“ i TO Bratunac.

M.V.