Sportski žurnal – gost Mihajlo Glišić

Danas smo imali potpuno drugačiji format emisije “Sportski žurnal“ nego što je to, uglavnom, slučaj. Gost nam je bio dječak Mihajlo Glišić, koji voli sport, prati ga, a i trenira košarku. Sa njim smo pričali o fudbalu, omiljenim fudbalerima, timovima trenerima i mnogim drugim temama.

Mihajlo nam je rekao da navija za Liverpul, da mu je Salah omiljeni igrač, a da navija i za Crvenu Zvezdu. Oko toga se nije baš složio sa voditeljom, ali smo taj “nesporazum“ prevazišli. Rekao je da je pratio meč Crvene Zvezde protiv Kopenhagena u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i meč Partizana protiv Malatije u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Takođe, rekao nam je da od trenera voli Jirgena Klopa i Žoze Murinja. Pored toga, uvjerili smo se da zna kompletne sastave Liverpula, Barselone i Reala.

Prognozirali smo šampione “liga petice“ za narednu sezonu, pa ćemo da vidimo na kraju sezone koliko smo bili uspješni. Juventus, Bajern, PSŽ, Atletiko Madrid, dok smo samo za Englesku bili neodlučni.

Naš sagovornik nam je rekao da je pratio i Kup nacija Afrike, zbog svog omiljenog igrača, ali da Egipat nije uspjeo da osvoji ovaj turnir.

Pored toga, Mihajlo trenira košarku tri godine i pričao nam je o gostovanju u Pančevu.

Zadovoljstvo je bilo imati ovakvog sagovornika.

M.V.