Pred nama je završno kolo “regularnog“ dijela šampionata BiH u košarci

Košarkaši KK “Bratunac TRB“ u subotu od 18 časova dočekuju ekipu KK “Vogošća“ u meču završnog, 22. kola, prvenstva BiH u košarci. Tim povodom u našoj radio emisiji “Dobar dan regijo“ ugostili smo Nemanju Pavlovića, kapitena ekipe i beka Stefana Nikolića. Sa njima smo pričali o dosadašnjem toku sezone, utakmici protiv Vogošće, plej-autu, ali i njihovim dosadašnjim karijerama.

Nemanja Pavlović je već igrao u Bratuncu i to četiri sezone.

“Bratunac smatram svojom kućom i nije bilo dileme da li ću se vratiti, kada su me pozvali iz kluba. Naš cilj do kraja sezone je jasan, a to je opstanak u ligi. U meč protiv Vogošće, kao i u svaki meč kod kuće, ulazimo sa ambicijom da trijumfujemo. Pozivamo publiku da nas podrži, kao što je i do sada činila, tako da smo jedan od dva najgledanija tima u ligi“ rekao je kapiten Pavlović.

Stefan Nikolić je bivši reprezentativac Srbije u svim mlađim uzrasnim kategorijama. Član je čuvene generacije “87“, koja je, između ostalog, ovojila je i titulu šampiona Evrope do 20 godina 2007. godine. Član Bratunca je od početka sezone.

“Mi smo u mlađim kategorijama izgubili samo jedan meč, što je dokaz koliko je ta ekipa bila jaka, a i karijere igrača to potvrđuju. Što se tiče ove sezone, primarni cilj kada sam dolazio bio je opstanak i blizu smo da ga ostvarimo. Meni se priča oko Bratunca svidjela i zadovoljan sam kako to izgleda, klub raste. Podrška publike nam mnogo znači, jer nije isti osjećaj kada se košarka igra u praznoj dvorani i pred punim tribinama“ prokomentarisao je Nikolić.

Pošto je pred našom ekipom plej-aut, pitali smo ih šta možemo da očekujemo, a oba igrača su se složila da je cilj što više pobjeda, a po mogućstvu i svih osam.

DOĐITE I PODRŽITE KOŠARKAŠE KK “BRATUNAC TRB“ U SUBOTNJEM MEČU!