Najava 1/16 finala Kupa – gost Željko Lazić

U rubrici “Tema dana“ našeg “Jutarnjeg programa“ ugostili smo Željka Lazića, predsjednika FK “Bratstvo“. Bratunačke fudbalere očekuje meč 1/16 fnala Kupa Republike Srpske, na domaćem terenu, protiv “Slavije“ iz Istočnog Sarajeva i to je bila glavna tema razgovora.

“Očekuje nas meč protiv, vjerovatno, najjačeg rivala sa kojim ćemo se susresti u ovoj sezoni. Radi se o timu koji igra Prvu ligu Republike Srpske i to je jedan ozbiljan i organizovan klub. Mi nećemo ići sa “bijelom zastavom“ i potrudićemo se da odigramo najbolje što možemo, a vjerujem da će to biti dovoljno da pružimo jak otpor. Prošle srijede smo igrali prijateljski meč protiv premijerligaša, ekipe “Tuzla City“ i tu smo bili ravnopravan rival. Ako ponovimo takvu igru, vjerujem da imamo šansu da prođemo. Pozivam naše sugrađane da nas podrže u što većem broju“ najavio je ovaj meč Lazić.

Pričali smo i o prvenstvu.

“Nama je prvenstvo prioritet. Cilj je da se odmah vratimo u viši rang. Odlično smo počeli, ali sezona je duga. Za vikend gostujemo kod ekipe FK “Partizan“ iz Donje Trnove i vjerujem da možemo zabilježiti četvrtu vezanu pobjedu. Mislim da imamo veoma dobar tim, pogotovo u napadačkom dijelu, a i dalje se malo tražimo u odbrani, prije svega na bekovskim pozicijama, ali sam siguran da ćemo i to riješiti. Nakon toga, kod kuće dočekujemo ekipu FK “Trnovica“. Moram istaći da nam počinje i prvenstvo za pionire i kadete. Ove godine takmičiće se devet ekipa, jer su našu regiju spojili sa bijeljinskom“ rekao je Željko Lazić.

Meč “Bratstvo“ – “Slavija“ biće odigran u srijedu, 11. septembra, u 16.30.