Mladen Pantić i Nemanja Pavlović: “Idemo u Mostar po pobjedu“

Gosti naše radio emisije “Dobar dan regijo“ bili su košarkaši KK “Bratunac TRB“, centar Mladen Pantić i kapiten ekipe Nemanja Pavlović. Sa njima smo pričali o predstojećem meču protiv “Studenta“ iz Mostara. To je odlučujući meč u borbi za opstanak i bez dileme meč sezone.

“Najvažnije je da imamo sve u svojim rukama i da ne zavisimo od drugih rezultata. Ovaj meč je pravo finale, kao neka borba za trofej. Očekujem da trijumfujemo u Mostaru i da onda protiv “Kaknja“ proslavimo opstanak. “Student“ je jedna specifična ekipa, igraju često sa dva igrača ispod koša, gdje Ćup (Dejan) sjajno šalje pasove sa “lou posta“, a to koriste spoljni igrači koji pogađaju trojke. Dobri su u skoku, pogotovo ofanzivnom, mada nemaju mnogo izrazito visokih košarkaša. Takođe, mnogo toga zavisi od njihovog pleja Rosa (Džejlen). Nisam igrao prethodni meč protiv njih zbog povrede, ali sam igrao prva dva meča. Moram reći da nemaju neku podršku sa tribina, bar u prvom međusobnom meču nisu imali, pa to može biti prednost za nas. Smatram da smo dovoljno kvalitetni da ih dobijemo i uradili smo dobar skauting. Da ne zaboravim da pohvalim našu publiku koja nas bodri kroz čitavu sezonu i najgledaniji smo tim lige, a to mnogo znači“ rekao je, između ostalog, Mladen Pantić.

“Mislim da smo bolji od ekipe “Studenta“ i očekujem povoljan rezultat. Atmosfera u timu je odlična. U prethodnom meču Mladen (Pantić) nije igrao pa smo na unutrašnjim pozicijama igrali samo ja i Nikola Silađi, pa je bilo prilično teško. Sada će biti lakše. Nemaju neke stvari kojima mogu da nas iznenade. Smatram da je na njima veći pritisak, jer igraju na svom terenu. Vezan sam za ovaj klub i ovaj grad i mnogo bi mi značilo da ostanemo u ligi. Pozivam sve one koji su u mogućnosti da dođu u Mostar i da nas podrže“ nadovezao se Nemanja Pavlović.

Meč “Student“ – “Bratunac TRB“ na programu je u nedjelju 07.04. od 19 časova.