Podmladci iz KK ,, Bratunac“ nižu pobjede

Na finalnom takmičenju Sportskih igara mladih  održanom u Sarajevu ,  dječaci  2005/2006. godište  iz Košarkaškog kluba ,,Bratunac“  osvojili su prvo mjesto u konkurenciji od  20 ekipa.  Članovi ekipe Nemanja Magazin, Filip Ružičić i Luka Šobat obezbjedili su svojim nastupom i plasman na finalnom regionalno takmičenje u Splitu, na kojem će učestvovati i pobjednici kvalifikacionih takmičenja iz Sarajeva, Zagreba i Beograda.

U kategoriji 2003/2004. godište dječaci iz KK ,,Bratunac“  u sastavu Alekse Vučetića, Aleksandra Tadića, Marinka Nedeljkovića i Miloša Šarenca osvojili su drugo mjesto na istom takmičenju u Sarajevu.

Djevojčice u istoj kategoriji 2003/2004. godište izborile su se za drugo mjesto na takmičenju u Sarajevu.  Za plasman su zaslužne Tamara Janković, Valentina Jovanović, Tamara Vilotić i Nevena Tadić.

Da su djeca postigla veliki uspjeh i pokazala korektnost kako na terenu, tako i na putovanju potvrdio je profesor Nebojša Vasić  koji je predvodio ove tri ekipe i kome KK ,,Bratunac“ izražava veliku zahvalnost.

Autor: Maja Davidović