Guber spreman za Mladost

FK GuberPoslije poraza pred svojim navijačima, za srebrenički Guber pobjeda u Gacku, u duelu sa domaćom Mladosti, u utakmici 4. kola Druge lige, grupa Istok, je imperativ

„Neočekivani poraz u proteklom kolu, na našem Vidikovcu, nas nije obeshrabrio. Naprotiv, dobili smo još veću motivaciju da pokažemo da je Guber jaka i složna ekipa koja će u nastavku, sigurno, da se bori za mjesto u samom vrhu tabele. Izostanak startera Janjića, koji odrađuje suspenziju zbog kartona, će se osjetiti u ekipi, ali mi ćemo dati sve od sebe da se to na terenu ne primjeti. U proteklih sedam dana trudili smo se da otklonimo nedostatke koji su uočeni na posljednjoj utakmici i vjerujem da će to danas donijeti pozitivan rezultat. S obzirom da smo u ovoj sezoni prvu pobjedu upisali u gostima, nadamo se da će tako biti i u Gacku. U svakom slučaju, borićemo se da se kući vratimo sa bodovima“, kazao je Denis Cibralić, štoper Gubera.

U protekla tri kola Srebreničani su ubilježili jednu pobjedu i dva poraza, dok ekipa iz Gacka ima jednu pobjedu i dva remija.

Utakmica počinje u 17.00 časova.

T. Golijanin