Marko Nikolić trener Partizana!

Mladi trener vratio se na užarenu klupu crno-bijelih, koju je napustio u martu 2015.

Jeste, nije, jeste…

Da, Marko Nikolić se vraća u Partizan, poslije godinu i po dana od kada je smijenjen u martu 2015. godine, nakon ne baš sjajnih rezultata na početku proljećnog dijela sezone 2014/2015!

Ugovor bi trebalo da bude potpisan do 2018.

Nikolić je napustio crno-bijele, ali je njegovom nasljedniku Zoranu Milinković ostavio u zalog prvo mjesto na tabeli Superlige i dva boda prednosti, što je na kraju bilo dovoljno da „parni valjak“ osvoji titulu.

Onog trenutka kada je Ivan Tomić podnio ostavku, Nikolić je istaknut u prvi plan.

Stvari su u međuvremenu počele da se komplikuju, pa je u jednom trenutku djelovalo da se 37-godišnji stručnjak neće vratiti u Humsku. Ipak, u srijedu uveče, prema saznanjima MONDA, postignut je dogovor i Marko Nikolić će već na sljedećoj utakmici, u nedjelju protiv Vojvodine, voditi Partizan.

Inače, Nikolić je bio želja većine navijača crno-bijelih, što se moglo zaključiti po komentarima na forumima i društvenim mrežama.

Prvi put je postao trener Partizana u decembru 2013. godine, kada je na mjestu šefa stručnog štaba naslijedio Vuka Rašovića. Iako je preuzeo crno-bijele kao lidere u Superligi, klub iz Humske je te sezone prekinuo šestogodišnju dominaciju u srpskom fudbalu.

izvor:

mondo.ba