Draško Kuljanin za UPSMedia: ,,Zadovoljan sam postignutim, ali treba još mnogo truda da se uloži“

Draško Kuljanin, dvadesetdvogodišnji krilni fudbaler iz Bratunca, odigrao je svoju prvu polusezonu u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, gdje nastupa za ekipu Modriča Alfa. Na 13 nastupa prikazao je vrlo dobre igre sa 3 gola (jednim direktno donijeo pobjedu od 1:0 u gostima) i isto toliko asistencija. Draško je za UPSMedia govorio o ovom periodu i utiscima nakon prvog dijela sezone. 

Read more

Emir Bektić, trener FK Guber, o prvom dijelu sezone

Danas smo u radio emisiji Tema dana ragovarali sa trenerom srebreničkog Gubera, Emirom Bektićem. Napravili smo osvrt na tek završeni prvi dio sezone u Drugoj ligi Republike Srpske ,,Istok“, kao i na nastupe u Kupu, a malo smo se dotakli i proljećnog dijela sezone. Guber je trenutno u vrhu tabele sa 26 bodova, 4 manje od lidera

Read more

Retrospektiva prvog dijela sezone sa Željko Lazićem

U našoj radio emisiji Tema dana razgovarali smo sa predsjednikom Bratstva, Željkom Lazićem. Napravili smo retrospektivu prvog dijela sezone bratunačkog kluba u Drugoj ligi Republike Srpske ,,Istok“. U prvih 15 kola, Bratstvo je osvojilo 18 bodova i nalazi se na 13. poziciji, sa istim brojem bodova kao i Romanija, koja je mjesto iznad.

Read more