FK Bratstvo se sprema za odbranu jesenje titule

Jesenji šampion Regionalne lige, grupa Istok, bratunačko Bratstvo, od prvog februarskog dana intenzivno se priprema za nastavak prvenstva i borbu za ulazak u viši rang takmičenja.

„Pripreme smo počeli na vrijeme i one idu po predviđenom planu. Radimo svakodnevno, a pauziramo jednom u deset dana. Na prozivci su bili svi igrači na koje klub računa u narednom periodu, njih 25. U prelaznom roku doveli smo Smailovića i Ilića iz drugoligaša Gubera. Moguće je i da ćemo se još pojačati jer pregovaramo sa nekoliko slobodnih igrača. Na treninzima je odličan odziv, a raduje me povratak povrijeđenog Pavlovića i kapitena Mićića u trenažni proces“, kaže trener Miško Kosanić.

Bratstvo u nastavku sezone ima velike planove.

„Naše ambicije su ostanak na prvom mjestu i plasman u Drugu ligu, grupa Istok. U protekloj polusezoni pokazali smo da smo kvalitetna i složna ekipa, koja se trudi da ostvari zacrtani cilj, a to je prelazak u drugoligaško društvo. Od čelnika opštine smo dobili obećanje da će ispratiti naše rezultate i obezbijediti sredstva za nesmetano takmičenje. Moram napomenuti i podršku naših navijača, koji nas zdušno bodre, posebno na utakmicama na domaćem terenu“, ističe trener ekipe iz Bratunca.

Prije početka polusezone Bratunčani će odigrati i nekoliko pripremnih utakmica. Prva, koja je odigrana prije dva dana u Bajinoj Bašti, završena je pobjedom domeće Sloge 3:1, a druga je planirana za 25.2, kada će Bratstvo odmjeriti snage sa Perućcom.

Ekipa Bratstva u proljećnoj polusezoni:

golmani: Popadić i Stevanović

odbrana: Andrić, Mijatović, Sejfić, Ilić, Radoja, Smailović

sredina terena: kapiten Mićić, Karić, Petrović, Pavlović, Smailović, Pajić, Ilić, Milanović, Petković

napad: Kuljanin, Ilić, Suad

treneri: Miško Kosanić i Ivan Vasić

trener golmana: Stojan Milinković

T.Golijanin