Džudo klub „Milići“: Šest medalja na džudo turniru „Rajko Kušić Kuša“

Džudo klub Milići na turniru Rajko Kušić KušaProtekli vikend na Palama je održan 23. Međunarodni džudo turnir „Rajko Kušić Kuša“ na kojem su učestvovali i predstavnici Džudo kluba „Milići“, pritom ostvarivši značajne rezultate.

Na ovom turniru Džudo klub „Milići“ imao je sedam predstavnika i oni su ostvarili sljedeće rezultate: Marija Kaldesić u kategoriji poletarki do 38 kg zauzela je treće mjesto i bronzanu medalju; Stefan Savić u kategoriji starijih pionira do 34 kg zauzeo je drugo mjesto i srebrnu medalju, dok je u kategoriji mlađih pionira do 34 kg zauzeo treće mjesto i bronzanu medalju. Radovan Savić je u kategoriji starijih pionira do 66 kg bio najbolji i osvojio je zlatnu medalju. Srđan Savić je u kategoriji kadeta do 81 kg zauzeo drugo mjesto i srebrnu medalju, a Ljubo Madžarević u kategoriji kadeta preko 90 kg zauzeo je treće mjesto i bronzanu medalju.

„Na turniru je učestvovalo 280 takmičara iz 28 klubova iz RS, FBiH, Srbije i Crne Gore, tako da sam zadovoljan. Džudo Klub Milići na turniru Rajko Kušić KušaUvijek može bolje, naravno, ali ja sam zadovoljan. Turnir je bio srednje jak, takmičari našeg kluba su se dobro pokazali, kadeti su posebno dobro odradili turnir, tako da samo možemo biti bolji i idemo dalje“, rekao je Milan Savić, trener.

Džudo klub „Milići “ na turniru je dobio zahvalnicu domaćina turnira džudo kluba „Rajko Kušić“ za pomoć klubu i promociju džudo sporta, kao i knjigu „Rajko Kušić ‘Moji doživljaji sa strunjače'“ autora Ilije Maletića.

Čestitamo takmičarima Džudo kluba „Milići“.