Odbojkašice iz Bratunca četvrte u RS

Prošlog vikenda u Bileći je održan završni turnir prvenstva RS za odbojkašice u pionirskom uzrastu. Na turniru su se pored odbojkašica iz Bratunca, našli i klubovi „Inova“ iz Banja Luke, „Hercegovac“ iz Bileće i „Laktaši“. Najmlađe takmičarke „Bratunca“ su izgubile sva tri meča, ali ako se uzme u obzir konkurencija na koju su naišle i problemi sa kojim su se susretali, mogu biti zadovoljni ostvarenim rezultatom.

„Ovo je veliki uspjeh, jednog „malog“ kluba na odbojkaškoj mapi. OStaje žal za boljim rezultatom, jer nismo mogli da pokažemo svoj maksimum na završnom turniru zbog velikih problema sa povredama i zdravljem igračica. Sve je to sastavni dio sporta, a posebno raduje činjenica da smo i u tim okolnostima pokazali da možemo da igramo sa najboljim ekipama u RS“, rekao je trener pionirki Radovan Petković. 

Biti četvrti u Republici Srpskoj je ogroman uspjeh za sve iz ŽOK „Bratunac“, ali i za sve ljubitelje sporta u Bratuncu, nema sumnje da će ove mlade sportiskinje i u budućnosti ostvarivati mnogo uspjeha.