Karatisti iz Bratunca osvojili 21 medalju

U subotu je održan karate turnir VII „Mećavnik open“ na kom je karate klub „Miloš Delić“ iz Bratunca ostvario sjajan rezultat. Na borilišta je izašlo osam takmičara ovog kluba koji su osvojili 21 medalju, od čega je čak 20 bilo zlatnih. Najuspješnije su bile sestre Vesić, Ana Marija i Magdalena, koje su osvojile po četiri zlatne medalje, a u korak su ih pratile Mirsada Omerović, Milica Vitor i Valentina Kuzman koje su osvojile po tri zlatne medalje. Na pobjedničko postelje još su se popeli i Anastasija Petrić koja je osvojila zlato i srebro i Radoje Gvozdenović koji je osvojio jednu zlatnu medalju. Dejan Vitor je nastupao u seniorskoj konkurenciji, osvojio je 2 zlata, a proglašen je i za najuspješnijeg takmičara „Mećavnik opena“ i tako je osvojio prigodnu nagradu vikend u „Mećavniku“ pod pokroviteljstvom Emira Kusturice. 

Nastup na VII „Mećavnik openu“ je potvrda dobrog rada karate kluba „Miloš Delić“ i svi u klubu su prezadovoljni ostvarenim rezultatom.

„Kao trener moram biti prezadovoljan. Osvojiti 21 medalju ukupno, od čega je 20 najsjajnijih je zaista ogroman uspjeh. Ne treba zaboraviti i činjenicu da smo nastupili samo sa osam takmičara, čime ostvareni rezultat još više dobija na značaju. Svakodnevno treniramo i rezultati koji dođu su samo potvrda napornog rada. Sada nam predstoje pripreme za regionalno prvenstvo mlađih kategorija  Birča, Majevice, Posavine i Semberije koje se održava predstojećeg vikenda“, izjavio je trener Sretko Vitor.

Ostvarenim rezultatom prošlog vikenda karatisti iz Bratunca su potvrdili da se nalaze u odličnoj formi i nema sumnje da će već sljedeći vikend u Bratunac stići nove medalje.