„Drinski slalom 2018“: Program sportsko-kulturnog sadržaja

Ovogodišnja bratunačka regata „Drinski slalom 2018“ biće održana u subotu, 4. avgusta, a kao i svake godine, i ove sve učesnike i posjetioce očekuje bogat sadržaj.

U petak, 3. avgusta, na Rajskoj plaži u Bratuncu biće održano takmičenje u malom fudbalu na pijesku, odbojci na pijesku i basketu (od 17 časova), dok će finale ovih takmičenja biti održano na dan regate, u subotu, 4. avgusta, i to od 17 sati odbojke i fudbala na pijesku, a od 18 sati biće održano finale takmičenja u basketu.

U subotu će biti održane i igre za djecu (u 17 sati), kao i takmičenje „Skokovi u vodu“ (od 18 sati).

Ono što svake godine privlači najviše pažnje, osim same regate, jeste tradicionalni spust, koji će biti organizovan dan prije regate. Ove godine takmičenje u spustu rafting čamcima biće održano u petak, 3. avgusta, sa početkom u 18 sati (Ljubovijski most-Rajska plaža).

Prijave ekipa za sva takmičenja otvorene su do 3. avgusta 2018. godine.

Sve informacije možete dobiti na broj 065/934-746 i na mail e-raft@hotmail.com.

Organizator i pokrovitelj manifestacije je Opština Bratunac, TO Bratunac i Eko-rafting klub „Rajska plaža“ Bratunac.

Organizaciju regionalne manifestacije XII regata „Drinski slalom“ podržava Stalna radna grupa za regionalni ruralni razvoj (SWG) u Jugoistočnoj Evropi u okviru Projekta “Ruralni razvoj kroz integrisano upravljanje šumskim i vodnim resursima u jugoistočnoj Evropi: Perspektive ruralnog razvoja: kvalifikovanje, reintegracija i (samo) zapošljavanje“ koji sprovodi u partnerstvu sa nemačkom agencijom za međunarodnu saradnju (GIZ).