“Dobar dan regijo“ – “Bratstvo“ – “Guber“

Povodom predstojećeg lokalnog derbija “Bratstvo“ – “Guber“ u okviru Regionalne lige Republike Srpske – Istok ugostili smo u našem radio programu i golmana FK “Guber“ Darka Popadića.

“Imamo potpuno novu ekipu ove sezone. Ja sam prošle godine bio u “Bratstvu“, a i skoro svi ostali igrači su novi. Trenutno upoznajemo jedni druge i trudimo se da poboljšamo našu igru. “Bratstvo“ ima ekipu, koja je duži period na okupu, tu je njihova prednost i favoriti su. Naš cilj je da osvojimo bar bod. Nemamo problema sa kartonima i povredama, jedino nam dva igrača trenutno nisu u mogućnosti da igraju iz drugih razloga. Mislim da smo se dobro spremili“ rekao je za početak Popadić.

Pričali smo i o ciljevima kluba za narednu sezonu.

“Naš cilj je da budemo u prvih pet ekipa. Nije realno da odmah idemo na povratak u viši rang, ali naredne godine razmišljaćemo i o tome. Plan je da dobijamo mečeve kod kuće, prije svega, a u gostima da osvojimo što je više bodova moguće. Iskoristio bih priliku da pozovem sve ljude iz Bratunca i Srebrenice da dođu na sutrašnji meč“ konstatovao je Darko Popadić.

Meč “Bratstv0“ – “Guber“ na programu je sutra od 17.30 u Bratuncu.

M.V.