Dvije pobjede za BK Kum u Bijeljini!

Bokserski klub Kum iz Bratunca nastupio je danas na II kolu lige Republike Srpske u Bijelljini. Velike pobjede ostvarili su Luka Perić i Manuela Vujić. Luka se revanširao za poraz u finalu individualnog prvenstva Republike Srpske, savladavši Rajka Tomovića iz Glasinca. Manuela je ekspresno pobijedila Vasilisu Spahić, članicu Leotara iz Trebinja. Tihomir Šarčević i Đorđije Vujić su poraženi, s tim što treba istaći da se Đorđije, kao najmlađi takmičar iz Bratunca, borio sa dvije godine starijim rivalom. Ekipu je vodio prvi trener Siniša Lopatić.

Read more

BK Kum sa četvoro takmičara na kolu lige Republike Srpske u Brčkom

Bokserski klub Kum iz Bratunca nastupiće sa četvoro takmičara na kolu lige Republike Srpske u Brčkom. Luka Perić će odmjeriti snage sa Rajkom Tomovićem iz Glasinca, Tihomir Šarčević će ,,ukrstiti rukavice“ sa Sašom Spasojevićem, članom bijeljinskog Radnika, Manuela Vujić će raditi borbu sa Vasilisom Spasojević iz Leotara, dok će najmlađi Đorđije Vujić za protivnika imati Petra Sandića, boksera zvorničkog Obilića.

Read more

Dvije medalje za Dejana Vitora na Kupu Vojvodine!

Dejan Vitor, karatista i trener KK Miloš Delić iz Bratunca, nastavlja sa odličnim rezultatima u ovoj godini. On je na Kupu Vojvodine došao do nove dvije medalje. U borbama pojedinačno stigao je do bronzanog odličja, a u borbama ekipno do zlatne medalje. Dejan je takmičar i kluba Borac Šajkaš 021 iz Novog Sada.

Read more

Kreće sa radom ,,Marčeta tim“ u Vrhpolju, Šarčević u Partizanu!

Izvještavali smo prethodnih dana o pripremama boksera Partizana i Kuma u etno selu ,,Bok“. Uz treninge finaliziran je i dogovor o pokretanju bokserskog kluba, koji će početi sa radom 13. aprila u sklopu ,,Marčeta tima“ i biće stacioniran u Vrhpolju. Treninge će voditi Siniša Lopatić, glavni trener bratunačkog BK Kum. Takođe, mladi bokser iz Bratunca Tihomir Šarčević nastupaće za Partizan.

Read more

Odlična atmosfera i pravi ,,dril“ na pripremama Partizana i Kuma

Bokseri beogradskog Partizana gosti su Bokserskog kluba Kum Bratunac u etno selu ,,Bok“. Takmičari ova dva kluba odradiće sedmodnevne pripreme pred nastavak sezone. Takođe,  na pripremama je i mladi bokser iz Istočnog Sarajeva Vuk Mičić, član BK Ratnik, koji se priprema za Svjetsko omladinsko prvenstvo . Treninge vodi nekoliko trenera, među kojima je i stručnjak sa Kube.

Read more