„Omladinski program“ – UG „SuperU“ Bratunac

Ako ste imali priliku da slušate poslijepodnevni program UPSMedia radija u utorak, 08.10., sigurno ste primjetili da smo radio program tog dana posvjetili djeci i „Dječijoj sedmici“. U „Omladinskom programu“ gostovalo je mnogo mladih Bratunčana, a gosti su bili i polaznici kursa engleskog jezika u UG „SuperU“ iz Bratunca, zajedno sa njihovom nastavnicom, Unom Zečić.  Nemanja Đokić, Nikolina Karać, Saška Savić, Faruk Siručić i Miloš Petrović su u sklopu obilježavanja „Dječije sedmice“ posjetili Narodnu biblioteku Bratunac i UPSMedia radio.

Read more

Ljepota i (na)zdravlje sa Svetlanom Lazić, diplomiranim nutricionistom-dijetetičarem

Krajem avgusta mjeseca ste imali priliku da na UPSMedia radiju poslušate naš intervju sa gospođom Svetlanom Lazić, diplomiranim nutricionistom-dijetetičarem. Tema tadašnje radio-emisije „Ljepota i (na)zdravlje“ bili su dijetni režimi kojih se najčešće pridržavamo bez savjeta stručnjaka, kratkoročno, sa isto tako kratkoročnim rezultatima. Današnja tema usko je vezana za period koji slijedi, a to je „Ishrana i fizičke aktivnosti u zimskom periodu“. O nedoumicama kako se hraniti u hladnijem periodu godine i kako prilagoditi fizičku aktivnost u pasivnom periodu smo takođe razgovarali sa gospođom Lazić, a dio intervjua UPSMedia radija pročitajte u tekstu.

Read more

Predstava „Pepa Prase“ u Domu kulture u Bratuncu u četvrtak 03.10.

Pozorište „Maslačak“ iz Bijeljine izvešće predstavu za najmlađe Bratunčane u četvrtak 03. oktobra. Riječ je o predstavi „Pepa Prase“ koja je rađena po motivima istoimenog crtanog filma. Obradujte svoje najmlađe u četvratak od 19 časova. Dom kulture Bratunac poklanja pet karata za ovu izvedbu bijeljinskog pozorišta za najmlađe. Cijena ulaznice iznosi 3 km.

Read more