Večeras rock svirka u Malboru u Srebrenici

Večeras će u Srebrenici u rock caffeu „Malboro“ biti upriličena rock svirka benda „Momo Polovka“ iz Srebrenice. Svi ljubitelji ove vrste muzike imaće priliku od 21 čas  da uživaju u muzici benda koji čini kombinaciju muzičara iz Srebrenice i Johna Moonena iz Holandije koga svi u Srebrenici dobro poznaju.

Nakon što je prije pet godina posjetio Srebrenicu i upoznao se sa ovim prostorom, Holanđanin John Moonen iz Maastrichta, odlučio je da mu ovaj podrinjski gradić bude druga kuća. Četiri godine je živio u Srebrenici i radio sa najmlađim, bez podrške lokalne zajednice i o sopstvenom trošku. Novac je zarađivao povremenim odlascima u domovinu, pomažući oboljelim od Alchajmerove bolesti i sav zarađeni novac je trošio na djecu, koja su svaki put sa iščekivanjem očekivala Johnov povratak. Danas, John živi u Holandiji, muzičar je, ali u Srebrenicu se često vraća. Sa svojim prijateljima je osnovao bend „Momo Polovka“ i nastupi ovog benda su veoma posjećeni. Srebreničani će imati priliku da čuju ovaj bend prvi put od septembra, kada su posljednji put nastupali. Ono što je sigurno jeste da sve koji posjete rock caffe „Malboro“ očekuje dobar provod.

„Ovo večeras nije klasičan nastup, već prije svega druženje prijatelja i žurka u Johnovu čast. Nadam se da će svi koji dođu večeras imati priliku da uživaju u dobroj svirci. Mi svi iz benda se uvijek radujemo Johnovom dolasku iz Holadnije i večerašnje druženje je samo jedan od načina da mu pokažemo ljubav i koliko nedostaje njegovo prisustvo u Srebrenici“, rekao nam je Dejan Kolović, gitarista benda „Momo Polovka“.

Nema sumnje da svi koji dođu večeras u „Malboro“ će imati priliku da uživaju o dobroj muzici i odličnoj zabavi koju bend „Momo Polovka“ uvijek priredi.