Partibrejkersi napravili parti u Bratuncu

U bratunačkoj Sportskoj dvorani održan je koncert grupe „Partibrejkersi“. Koncert se održao u okviru „Dana kulture“ koji su postali tradicionalna manifestacija u ovoj opštini. Posjetioci i organizatori su bili oduševljeni ovogodišnjim programom manifestacije, a članovi grupe su izjavili da im je zadovoljstvo što nastupaju pred bratunačkom publikom.

Članovi grupe priznaju da su bili iznenađeni kada je stigao poziv za gostovanje u Bratuncu, ali da su prethodno čuli samo pozitivne stvari sa nastupa u ovoj opštini, a njihov nastup je bio jedan od najposjećenijih otkako manifestacija „Dani kulture i sporta“ postoji.

„Došli smo ovdje, svi su prijatni i stvarno smo lijepo dočekani. Sviramo u hali gdje ječi sve, jer ne može napolju, zbog lošeg vremena. Ljudi će dobiti našu svirku ako uspijemo da se izborimo sa jekom. A mladima želim da poručim da se čuvaju ovih loših vremena, da ostanu svoji, puni ljubavi, puni zdravog razuma“, izjavio je Zoran Kostić- Cane, frontmen grupe „Partibrejkersi“.

Sportska dvorana, u kojoj je održan koncert bila je ispunjena mladima, koji su sa nestrpljenjem iščekivali nastup poznate rok grupe.

„Događaji su fenomenalni, ali mislim da ne trebaju da se dešavaju samo dva puta godišnje, za 1.maj i za Dane maline, nego više tih kulturnih događaja i svega toga. Ovo nam treba jer je puno mladih koji nemaju zaposlenje, bar na neki način da zaboravimo svakodnevnicu“, rekao je Aleksandar Milošević, jedan od mnogobrojnih posjetilaca.

Manifestacija „Dani kulture i sporta“ svake godine okupi veliki broj posjetilaca i kvalitetne izvođače. Iako im vrijeme ove godine nije išlo na ruku, organizatori su uspjeli da pronađu najbolje rješenje kako bi se koncert održao.

„Šta reći za Partibrejkerse, to je jedna od najpoznatijih grupa trenutno, očekujem dobar provod. Međutim, malo nas je omelo vijeme, kiša, bolje bi bilo da je na centru, ali šta je tu je. Pozivam mlade da isprate preostali program manifestacije, jer nas očekuje zaista zanimljiv repertoar“, jasan je Slavoljub Mlađenović, direktor Narodne biblioteke Bratunac, koja organizuje ovu manifestaciju pod pokroviteljstvom opštine Bratunac.

Preostala tri dana manifestacije „Dani kulture i sporta“ posvećeni su stvaralaštvu učenika iz bratunačkih Osnovnih škola i mališana iz vrtića „Radost“, a svečano zatvaranje manifestacije planirano je na dan krsne slave opštine, 6.maja 2016.godine.