Exit i Viber pokrenuli globalni konkurs za dizajn stikera „Moja Exit Avantura“

Exit, jedan od najprestižnijih svjetskih festivala, i Viber – jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmjenu poruka sa više od 711 miliona jedinstvenih korisnika širom svijeta, najavljuju zvaničan početak zajedničkog međunarodnog takmičenja za dizajn stikera – „Moja Exit Avantura“.

Zajedno sa partnerskim „Sea Dance“ festivalom u Crnoj Gori, Exit je zaslužan za najoriginalniji svjetski festivalski paket – Exit Avanturu: dva nagrađena festivala na dvije spektakularne lokacije u dvije susjedne zemlje. Poznat po specifičnoj energiji i jedinstvenoj atmosferi, Exit festival se održava na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, Srbija – dok je Sea Dance festival smješten u Crnoj Gori na Jazu, jednoj od najljepših plaža na Jadranskom moru. Jedinstveni prizori, začinjeni nezaboravnim muzičkim nastupima i pomiješani sa istinski pozitivnim vibracijama posjetilaca festivala pružaju snažan i potpuno drugačiji doživljaj.

Cilj Viber stiker dizajn takmičenja “Moja Exit Avantura” je da inspiriše kreativne umove da izraze njihovo viđenje Exit Avanture i njenih jedinstvenih vrijednosti, kao i festivalskog načina života – u formi neodoljivih Viber stikera koji će se koristiti u četovima 365 dana godišnje. Takmičenje će nadgledati organizacija “Talenthouse”, koja umjetnicima iz cijelog svijeta pruža direktan pristup kreativnom sadržaju vodećih robnih marki, agencija i pop ikona. Jedan sretni umjetnik, odabran od strane zvaničnog žirija, će dobiti nagradu u iznosu od USD $3.000, dok će pobjednički dizajn biti pretvoren u stiker paket na Viberu spreman za preuzimanje. Žiri će, također, izabrati i četiri istaknuta umjetnika koji će osvojiti po USD $500. Svi oni će biti nagrađeni ulaznicama za Exit Avanturu, a pobjednik konkursa će biti pozvan da posjeti i doživi Exit Avanturu zajedno sa ostalim članovima svog kreativnog tima, uz VIP pristup bekstejdžu i svijetu koji nije dostupan običnim posjetiocima.

Zvaničnu Početnu stranicu konkursa “Moja EXIT Avantura” možete naći klikom na ovaj link.

Zvanično Najbolji evropski festival za 2016. godinu, Exit festival će se ove godine održati od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, nakon kojeg se Exit Avantura seli na Jadransku obalu za treći po redu Sea Dance festival, koji će biti održan od 14. do 16. jula. Nastupe na Exit Avanturi već su potvrdili Ellie Goulding, Bastille, Wiz Khalifa, Hurts, The Vaccines, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Robin Schulz, Nicky Romero, Stormzy, Solomun, Nina Kraviz, Andy C, Modestep, Sigma, Wilkinson i mnogi drugi.

Viber besplatno povezuje njegove korisnike širom svijeta sa ljudima koji su im najvažniji, svakodnevnim širenjem dobrih vibracija i stvaranjem izuzetnih životnih događaja. Viber pruža ljudima priliku da se povezuju na način koji im najviše odgovara – bilo kroz slanje individualnih poruka, putem video poziva, grupnih četova ili praćenjem robnih marki i poznatih ličnosti na javnim četovima. Viber se može koristiti na iPhone®, iPad®, Android™ mobilnim telefonima i tabletima, Windows mobilnom telefonu, Windows®, Windows 8®, Mac, Linux i Symbian uređajima preko 3G/4G ili WiFi konekcija. Kompanija Viber pripada Rakuten Grupaciji.