Dejvid Geta dolazi na EXIT!

Najuticajniji svetski muzički producent i DJ, Dejvid Geta nastupiće u petak 8. jula na EXIT festivalu!

Najpoznatiji svjetski producent nedavno je u anketi Play radija, proglašen za najtraženijeg izvođača u Srbiji, uz pop divu Adel, te grupe The Prodigy i Coldplay. Autor himne predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu 2016, dolazi uz najveći scenski spektakl u njegovoj karijeri. Produkcija ovogodišnje turneje toliko je obimna da su svi vodeći festivali kao što su Tomorrowland, T in the Park, Sziget, Ultra, V Festival potvrdili nastup pariskog hitmejkera na svojim glavnim binama, rame uz rame sa najvećim stadionskim atrakcijama, potvrdivši još jednom superzvjezdani status.

O njegovoj liderskoj poziciji u muzičkoj industriji govore i podaci da Geta iza sebe ima preko 9 miliona prodatih albuma, te 40 miliona prodatih singlova, uz više milijardi na striming servisima i 4,3 milijarde pregleda na svom zvaničnom YouTube kanalu, nevjerovatnih 55 miliona fanova na Facebooku, kao i 19 miliona pratilaca na Twitter i 4 miliona na Instagram profilima.

Najveći hitmejker današnjice producirao je singlove zajedno sa najvećim muzičkim zvjezdama kao što su Dejvid Bowie, Rihanna, Snoop Dogg, Nicky Minaj, Emeli Sande, Sia, Akon, Avicii, Nicky Romero i brojni drugi, a nedavno je objavio singl sa hit triom Disciples koji takođe nastupaju ove godine na Exitu. Francuz je za svoj novi singl odlučio da umesto najvećih zvjezda, sarađuje sa fanovima, čime je oborio još jedan svjetski rekord, uključivši čak milion navijača u snimanje zvanične himne Evropskog prvenstva u fudbalu 2016!

„Hvala milion puta svima koji su snimali sa mnom! Bila je to saradnja poput nijedne druge!“, izjavio je Geta i dodao: „Hteo sam navijače da stavim u srce zvanične himne prvenstva i podrška širom sveta je bila nevjerovatna!“

Pjesma pod nazivom „This One’s for You“ očekuje se ovog proljeća, a uoči otvaranja Evropskog prvenstva u fudbalu, Geta će održati i dosad najveći koncert na Marsovim poljima ispod Ajfelove kule. Odmah posle Novog Sada, Geta se vraća u Pariz da bi na Stade de France zvanično i zatvorio Evropsko prvenstvo u fudbalu!