U Bratuncu izvedena predstava „Trnoružica“

U kino sali u Domu kulture u Bratuncu odigrana je predstava „Trnoružica“ u izvedbi Pozorišta mladih iz Zvornika.

Rađena po istoimenoj bajci, predstava je privukla veliki broj mališana koji su uživali u verziji prilagođenoj pozorišnim daskama.

„Došla sam da gledam Trnovu Ružicu i mnogo mi se svidjelo“, rekla nam je Ana, jedna od najmlađih gledateljki.

Prisutni su bili i njeni stariji drugari koji su takođe uživali u predstavi.

„Bilo mi je super na predstavi, baš je bilo lijepo. Najviše mi se svidjelo kad je princ našao princezu, kad su se vjenčali“, kazala je Biljana.

Da predstava nije bila rezervisana samo za najmlađe, svjedoči i veliki broj roditelja koji su došli sa svojom djecom, ali ne kriju da je i njima godila ovakva predstava.

„Doveo sam djecu na predstavu, i mnogo im se svidjela. Ovakve predstave bi trebalo mnogo češće da se organizuju u Bratuncu, jer prija maloj djeci, a i nama odraslima“, rekao nam je Igor Ilić.

Predstavu su izveli amaterski glumci i jedan profesionalni glumac Pozorišta mladih iz Zvornika.

„Ovo je još jedan vid saradnje koji organizujemo sa Domom kulture u Bratuncu, nadamo se da ćemo i mi imati priliku da njih ugostimo na ovako lijep način kao i oni nas. Ova predstava je na neki način plod prethodnih predstava i ova ekipa je nešto najboolje što mi trenutno imamo“, izjavio je Đorđe Deurić, direktor Doma omladine u Zvorniku i glumac u zvorničkom Pozorištu mladih.

On je dodao da treba svi da se potrudimo da kod mališana razvijamo ljubav prema pozorištu jer je to buduća publika.